Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού (11/4)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 13:18 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού (11/4)

Επιστρέφει απόψε το Survivor σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μαζί φέρνει το αγώνισμα επάθλου εν μέσω νέων εντάσεων.

Επιστρέφει το Survivor σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μαζί φέρνει αγώνισμα επάθλου εν μέσω νέων εντάσεων.

Οι κόκκινοι μοιάζουν με καζάνι που βράζει. Όσο βρίσκονται στο παιχνίδι οι Αλέξης και Τριαντάφυλλος φαίνεται πως θα παραμείνουν έτσι, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες του παιχνιδιού τα βάζουν μαζί τους, για διαφορετικούς λόγους με τον καθένα.

Από την άλλη πλευρά, οι μπλε μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, μπορεί να έχουν αριθμητικό μειονέκτημα, όμως το κλίμα ανάμεσά τους είναι καλό και έχουν μείνει μόνο οι δυνατοί παίκτες. Αυτό τους δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα από εδώ και πέρα στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα

Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τους παίκτες να καλούνται να δώσουν -για άλλη μια φορά- το 100% των δυνάμεων τους. Μπορεί να βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να πανηγυρίζει, κάτι που σημαίνει πως -επιτέλους- φέρνει νίκη στην ομάδα του, όμως μην ξεγελιέστε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μπλε κερδίζουν και σήμερα το έπαθλο του φαγητού. Οπως πάντα το βράδυ θα δούμε αν επιβεβαιωθεί η διαρροή για τον σημερινό νικητή.

πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση