Masterchef 5: Η αποχώρηση της Μαργαρίτας και οι επιστροφές που αλλάζουν τις ισορροπίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 12:27 Masterchef 5: Η αποχώρηση της Μαργαρίτας και οι επιστροφές που αλλάζουν τις ισορροπίες

Το παιχνίδι φέτος, όπως άλλωστε είναι ήδη γνωστό, παίζεται αλλιώς. Απίστευτες ανατροπές, αποχωρήσεις που δεν τις περίμενε κανείς και σκληρές μαγειρικές δοκιμασίες συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Masterchef.

Aνατρεπτική η αποχώρηση της Μαργαρίτας στο MasterChef 5, στο επεισόδιο του Σαββάτου, και όλα πλέον είναι δυνατά… Ένα από τα απόλυτα φαβορί του διαγωνισμού, και νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ, η 27χρονη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πιάτο για το οποίο κρίνονταν οι διαγωνιζόμενοι στην δοκιμασία αποχώρησης, ήταν αυτή που κλήθηκε να αφήσει την ποδιά της και να αποχωρήσει από την κουζίνα του Masterchef.

«Για μας είσαι μια καταπληκτική μαγείρισσα κι ένας καταπληκτικός άνθρωπος», τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο… που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δε μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις πέντε σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας, όμως, αποκαλύπτει ότι αρχίζει η πρώτη δοκιμασία για τις… επιστροφές στο σπίτι του Masterchef.

Πρόσωπα γνωστά, που έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετά πριν την τελική 10άδα, δίνουν τη μάχη για μία ποδιά που θα τους ξαναβάλει στο Masterchef.

Ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα;

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση