Επιστρέφουν τα «Φιλαράκια»: Ντελίριο στους φαν από τη φωτογραφία που ανέβασε ο «Τσάντλερ» (και διέγραψε λίγο αργότερα)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 21:22 Επιστρέφουν τα «Φιλαράκια»: Ντελίριο στους φαν από τη φωτογραφία που ανέβασε ο «Τσάντλερ» (και διέγραψε λίγο αργότερα)

«Φωτιές» άναψε η ανάρτηση του γνωστού ως «Τσάντλερ» ηθοποιού Μάθιου Πέρι, την οποία και διέγραψε λίγο αργότερα

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους φαν της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends)η φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, (ή για τους γνώστες «Τσάντλερ»), την οποία όμως διέγραψε λίγο αργότερα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Μάθιου Πέρι εικονιζόταν ο ίδιος να προετοιμάζεται για γύρισμα με τη λεζάντα να αναφέρει: «Λίγα δευτερόλεπτα προτού φάω το βουρτσάκι του μέικ απ, για να μην αναφέρω την επανένωση με τα «Φιλαράκια» μου».

 

 

Όπως είναι λογικό ακολούθησε παροξυσμός στα social media στους φαν της σειράς, με την ανάρτηση να συγκεντρώνει περισσότερα από 27.000 likes προτού ο ηθοποιός την κατεβάσει από τον λογαριασμό του.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ).

Η ομάδα αναμενόταν να επανασυνδεθεί το 2020 για το HBO Max, όμως η πανδημία καθυστέρησε τα γυρίσματα ξανά και ξανά. Όπως όμως όλα δείχνουν το Reunion των Friends είναι πλέον καθ' οδόν...

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση