Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef 5: Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Στον 7ο ουρανό το Twitter

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 10:19 MasterChef 5: Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Στον 7ο ουρανό το Twitter

Οι χρήστες του Twitter περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef 5. Δείτε τις καλύτερες αντιδράσεις.

Στον εξώστη θα βρίσκονται αυτές τις μέρες οι παίκτες του "MasterChef 5" και γίνονται θεατές της μαγειρικής διαδικασίας που θα κρίνει ποιοι από τους παλιούς διαγωνιζόμενους θα επιστρέψουν στο ριάλιτι του Star. Τη Δευτέρα (12/04), δώδεκα από τους παλιούς παίκτες πήραν μια ευκαιρία ακόμη και διεκδίκησαν εκ νέου μια θέση στον διαγωνισμό.

Αυτοί ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Μαρία Φίλογλου, Σερόπ Τσαμουσσιάν, Νίκος Σκορδάκης, Βίλλη Σεργή, Αντώνης Μητρόπουλος, Ιωάννης Αυλωνίτης. Από την άλλη, οι μάγειρες που δεν εμφανίστηκαν ήταν οι: Κωστής Αλεξάκης, Χριστίνα Παπαοικονόμου, Ηρώ Περουλάκη, Πάνος Ράπτης.

Οι κριτές του "MasterChef 5" έδωσαν 60 λεπτά στους παλιούς μάγειρες για να δημιουργήσουν και να τους εντυπωσιάσουν με ένα ενδιαφέρον και νόστιμο πιάτο.

MasterChef 5: Η επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφής την καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία παίρνει τη λευκή ποδιά και μπαίνει απευθείας (ξανά) στο σπίτι του "MasterChef 5".

Η παίκτρια είχε αποχωρήσει πριν από μερικές μέρες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

Το Twitter δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την επιστροφή της Μαργαρίτας στον διαγωνισμό μαγειρικής, καθώς η παίκτρια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Τα σχόλια αγάπης και ενθουσιασμού έπεσαν "βροχή", με τους χρήστες του διαδικτύου να δηλώνουν πως περίμεναν πώς και πώς αυτή την επιστροφή. Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες αντιδράσεις:

πηγή: news247.gr