Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει - Μεγάλη έκπληξη στην ατομική ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 13:35 Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει - Μεγάλη έκπληξη στην ατομική ασυλία

Η ομάδα που κερδίζει στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor 4. Ο νικητής στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Μεγάλες εντάσεις σημειώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού του "Survivor 4" το βράδυ της Δευτέρας (12/04) ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να φτάνουν στα άκρα εν μέσω μεγάλου ανταγωνισμού για τα αγωνίσματα ασυλίας.

Νικητές της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό έπαθλο. Οι παίκτες παρευρέθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικοχορευτικά show του Άγιου Δομίνικου και διασκέδασαν στο έπακρο.

Στον αντίποδα, οι Μπλε, ως οι ηττημένοι του αγωνίσματος, αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα παίκτη προς αποχώρηση. Η κάλπη έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει την Τρίτη (14/04) τον δεύτερο υποψήφιο.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει στον αποψινό αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τα Spoilers, θεωρείται βέβαιο ότι η Μπλε θα γυρίσει το παιχνίδι και θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Αυτό που θα φέρει τα πάνω κάτω, είναι η πληροφορία σχετικά με το ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία των Κόκκινων. Τα Spoilers κάνουν λόγο για νίκη του Τριαντάφυλλου στην ατομική ασυλία.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή, που αλλάξει τις ισορροπίες. Όπως είναι λογικό, οι Κόκκινοι θα βγάλουν στον τάκο τον Αλέξη Παππά και αυτό που μένει να δούμε είναι ποιον παίκτη θα υποδείξει ο Τριαντάφυλλος ως δεύτερο υποψήφιο των Κόκκινων.

Survivor 4: Μεγάλες ανατροπές στο trailer του αποψινού επεισοδίου

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 4 οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μας προϊδεάζουν για ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο, που θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Όπως βλέπουμε, στην αρχή του trailer, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλάει μόνη της, ούσα αρκετά απομακρυσμένη από τους μπλε, γεγονός που ανησυχεί αρκετά τους παίκτες.

Οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν απόψε για τη δεύτερη ασυλία, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίζεται σοβαρά. Ο ίδιος ξεσπάει σε κλάματα και αποχωρεί με ασθενοφόρο, ενώ όλοι οι παίκτες αγωνιούν για την υγεία του.

Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού η ένταση είναι μεγάλη και για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς τα βάζει με τον Τζέιμς Καφετζή.

Πηγή: news247.gr