Άννα Μαρία Βέλλη - Survivor: Ο όρος που έβαλε στην παραγωγή για τον πρώην σύντροφό της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 12:35 Άννα Μαρία Βέλλη - Survivor: Ο όρος που έβαλε στην παραγωγή για τον πρώην σύντροφό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε βάλει έναν απίστευτο όρο στην παραγωγή πριν δώσει τα χέρια για τη συμμετοχή της στο Survivor. Τι λέει για τα κιλά που πήρε μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor.

Η youtuber που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK που κυκλοφορεί το Σάββατο και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμά της προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, το οποίο αφορούσε τους όρους που έβαλε η Youtuber στην παραγωγή του Survivor, σχετικά με την συμμετοχή της αλλά και με τον… πρώην σύντροφό της.

Σε ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου για το πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε ξαφνικά τον πρώην σύντροφό της στο παιχνίδι, εκείνη απάντησε:

«Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι κάποιος άνθρωπος του παρελθόντος μου.

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε τον λόγο της θα έφευγα από το παιχνίδι».

Στη συνέχεια εξήγησε και τον λόγο που έβαλε αυτόν τον όρο στη συμφωνία της… «Γιατί πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power Of Love», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η γνωστή Youtuber Άννα Μαρία Βέλλη, αποκάλυψε επίσης με ανάρτησή της στο Instagram ότι επισκέφτηκε διατροφολόγο, με σκοπό να χάσει κάποια από τα κιλά που πήρε μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Με σωστή και υγιεινή διατροφή, η Άννα Μαρία Βέλλη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα κιλά της και σίγουρα να μη βάλει κι άλλα, όπως αναφέρει η ίδια.

Πηγή: Open

Προσαρμοσμένη αναζήτηση