Survivor 4: Πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 15:19 Survivor 4: Πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίκτες

Τα αστρονομικά ποσά που έχουν πάρει οι παίκτες του "Survivor 4" μέχρι στιγμής, με βάση τις αμοιβές τους για 13 εβδομάδες. Ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Πάρα πολύ καλά είναι τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες στο "Survivor 4", ειδικά όσοι είναι celebrities, ενώ κάποια από αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και αστρονομικά.

Επομένως, μπορεί οι παίκτες να παραπονιούνται για την έλλειψη φαγητού και τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης του "Survivor 4", ωστόσο, το κίνητρο για να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι πολύ ισχυρό.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που αποχώρησε πριν από μερικές μέρες, έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο έχοντας συγκεντρώσει τουλάχιστον 58.500 ευρώ, αφού η αμοιβή της ήταν στις 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Survivor 4: Πόσα λεφτά έχουν πάρει οι παίκτες έως τώρα

Οι παίκτες βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αισίως εδώ και τρεις μήνες, οπότε έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλα ποσά, ενώ όσο συνεχίζουν να παραμένουν στο παιχνίδι η περιουσία τους αυξάνεται.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι παίκτες έχουν κλείσει 13 βδομάδες περίπου στο "Survivor 4", χωρίς να υπολογίζονται οι μέρες που έμεναν σε ξενοδοχείο του νησιού πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τα ποσά τους είναι τα παρακάτω:

Τριαντάφυλλος

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες φέτος, παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 78.000 ευρώ.

Αλέξης Παππάς

Οι πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Παππά να παίρνει 5.000 με 5.500 την εβδομάδα, οπότε έχει "μαζέψει" 71.500 ευρώ έως τώρα.

Σάκης Κατσούλης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης παίρνει περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους μη αναγνωρίσιμους παίκτες. Το ποσό που λαμβάνει κυμαίνεται στα 1.500 - 2.000 ευρώ την εβδομάδα, οπότε μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 26.000 ευρώ.

Πρώην Μαχητές / Άσημοι

Όσο για τους πρώην Μαχητές ή αυτούς που δεν θεωρούνται επώνυμοι, τα χρηματικά ποσά που παίρνουν κάθε βδομάδα κυμαίνονται από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα από 6.500 έως 13.000 ευρώ.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση