Έκλεισε: η Μενεγάκη πάει μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 13:43 Έκλεισε: η Μενεγάκη πάει μεσημέρι

Αναμφισβήτητα η MEGA επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι από τα hot θέματα του εγχώριου τηλεοπτικού τοπίου.

Αν και η εκπομπή της στον ALPHA, ιδιαίτερα την τελευταία σεζόν, δεν σημείωνε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, το όνομά της, ή πιο σωστά το brand name της, παρέμενε σε πολύ υψηλά εμπορικά επίπεδα. Σίγουρα λοιπόν το comeback της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν ενώ έχουν ακουστεί πολλά για το πού θα πάει… αλλά και τι αλλαγές θα προκαλέσει τόσο στο ίδιο το πρόγραμμα του MEGA, όσο και των άλλων σταθμών, καθώς θα πρέπει να σκεφτούν ποιοι θα τα βάλουν μαζί της στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά και της διαφήμισης βεβαίως βεβαίως.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ελένη «έκλεισε» για τη μεσημεριανή ζώνη, με σκοπό μάλιστα η εκπομπή της να βγαίνει από τη 1 έως τις 4, αν και η διάρκειά της είναι ακόμα υπό… συζήτηση και θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού που ετοιμάζει κι άλλες mega-λες αλλαγές και εκπλήξεις.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή της, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα όπως προβλέπεται να υπάρξουν αρκετές μεταγραφές…!

του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση