Survivor: Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος στον… τάκο μαζί με «Ντάφυ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 10:15 Survivor: Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος στον… τάκο μαζί με «Ντάφυ»

Το σενάριο που δεν… περπάτησε, η έκκληση του Τριαντάφυλλου, η μοναξιά της Μαριαλένας και η ανατροπή των μπλε – Δείτε βίντεο.

Οι Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση από το Survivor 4, καθώς για ακόμα μια φορά οι μπλε νίκησαν και πλέον το… μπαλάκι πάει στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο καλείται να αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιον θα στείλει σπίτι του. Αυτή τη φορά όμως ο «Ντάφυ» κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει και η 8η φορά στον… τάκο να είναι και η τελευταία του.

Το βράδυ στην παραλία και πριν οι παίκτες πέσουν για ύπνο ο Αλέξης Παππάς σε ρόλο δημοσιογράφου θέλησε να πάρει συνέντευξη στον Τριαντάφυλλο για την 8η του φορά στον… τάκο. Ο τραγουδιστής με χόμπι τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είπε ότι στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ των 10. Ο Ηλίας Μπόγδανος περίμενε να φύγει η μέρα και μαζί της η αρνητική ενέργεια και η μιζέρια, ενώ Τζέιμς και Νίκος συζητούσαν για την… γυριστή του Σάκη.

Με τα αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας ασχολήθηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος γλίτωσε για μια ψήφο τον… τάκο. Η Νικολέτα Μαυρίδη δεν αντέχει άλλο την αρνητικότητα στην κόκκινη ομάδα και θεωρεί πως ευθύνη σε αυτό έχει ο Τριαντάφυλλος.

Για τον Παύλο Γαλακτερό θα πρέπει να φύγει και ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς για να ησυχάσουν οι ομάδες και κυρίως η κόκκινη.

Την ίδια ώρα στη μπλε ομάδα ο Τζέιμς Καφετζής μάζεψε τους συμπαίκτες του εκτός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για να μην μεταφερθούν τα πάντα στο Σάκη και τους ζήτησε εάν χάσουν στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία να τον ψηφίσουν να βγει στον… τάκο, εξηγώντας τους λόγους που το κάνει. Η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε που έμεινε… μπουκάλα από αυτή τη σύσκεψη.

Ο Αλέξης Παππάς από την πλευρά του συνέχισε να ψάχνει τρόπο να βγάλει τον Τζέιμς στον… τάκο απέναντι του. Ο Τζέιμς του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει κωλοτούμπα σαν τον Σάκη και έδωσε τον λόγο του πως αν χάσουν οι μπλε δεν θα παλέψει για την ατομική ασυλία.

Στο στίβο μάχης οι κόκκινοι πάλι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 3-1, με τον Ηλία Μπόγδανο να κερδίζει αυτή τη φορά τον Γιώργο Κόρομι σε έναν δυνατό αγώνα.

Οι μπλε δεν το έβαλαν κάτω και όχι μόνο κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά αλλά πέρασαν μπροστά με 8-7, με την Ελένη Χαμπέρη κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα να κάνει το 9-7.

Τον τελικό πόντο στους μπλε και τη νίκη με 10-7 χάρισε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε μια συγκλονιστική μάχη με τον Ηλία Μπόγδανο που κρίθηκε στο στόχο.

Το σενάριο της πρότασης να βγει στον… τάκο Αλέξης και Τζέιμς πήγε... περίπατο με τη νίκη των μπλε κάτι που το σχολίασαν και οι δυο παίκτες, με τον ηθοποιό να χαρακτηρίζει διπλή ήττα για την ομάδα του και να σημειώνει πως αν παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα στο Survivor τότε η πρόταση του θα συνεχίσει να ισχύει.

Στεναχωρημένος για ακόμα μια ήττα της ομάδας του ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πιστεύει ότι με την αποχώρηση του η ομάδα θα δυναμώσει. Γι αυτό ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά για να φύγει και να ησυχάσουν όλοι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορεί να καταλάβει τι έπιασε ξαφνικά τον τραγουδιστή και εκτίμησε ότι όλο αυτό το κάνει γιατί αισθάνεται πως ήρθε η ώρα του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ψήφισαν τον Αλέξη Παππά για να αποχωρήσει, ενώ ο  Σάκης Κατσούλης που είχε την ατομική ασυλία πρότεινε για 3ο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση