«Κλειδώνουν» οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Mega - Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 11:16 «Κλειδώνουν» οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Mega - Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Στροφή στην πρωινή ζώνη σχεδιάζει το Mega την προσεχή σεζόν, σχηματίζοντας μια γέφυρα ανάμεσα στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

Μετά τη συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα επιστρέψει με την εκπομπή της στη μεσημεριανή ζώνη, το Mega αλλάζει και την πρωινή, για την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ελεονώρα Μελέτη, που αποδεσμεύεται το καλοκαίρι από τον Alpha.

Μετά από ασκήσεις επί χάρτου και εξέταση διαφόρων σεναρίων, ο σχεδιασμός του Mega φαίνεται να οριστικοποιείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελ. Μελέτη προορίζεται να αναλάβει τρίωρη εκπομπή infotainment, η οποία θα μεταδίδεται από τις 10:00 έως τις 13:00 ή από τις 9:00 έως τις 12:00, δίνοντας τη σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και μετά θα ακολουθεί η εκπομπή της Ελ. Μενεγάκη. Τα δύο σενάρια για τις ακριβείς ώρες μετάδοσης του infotainment μαγκαζίνο «παίζουν» ακόμα, καθώς εκκρεμεί η οριστική απόφαση για το αν το δελτίο ειδήσεων θα μετακινηθεί από τις 13:00, που μεταδίδεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, στις 12:00 ελέω… «βασίλισσας».

Η Ελ. Μενεγάκη επιμένει ότι καλύτερη ώρα έναρξης της εκπομπής της είναι στις 13:00 -όπως και επί Alpha-, κάτι που είναι πιθανόν να ικανοποιηθεί ως αίτημα, παρότι οι υπεύθυνοι για το εμπορικό κομμάτι επιμένουν ότι στις 14:00 είναι καλύτερες οι συνθήκες εμπορικής εκμετάλλευσης της εκπομπής. Μετά τις καραμπόλες που προκύπτουν στην πρωινή ζώνη από τον σχεδιασμό του Mega, νέα δεδομένα δημιουργούνται και για τη Δανάη Μπάρκα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αποχωρεί πλέον από το καθημερινό πρόγραμμα και οδεύει ολοταχώς για το Σαββατοκύριακο με νέα εκπομπή, η οποία θα υποστεί σημαντικές αλλαγές και ανανέωση, ενώ δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν θα ενταχθεί στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη.

Πηγή: Reallife

Προσαρμοσμένη αναζήτηση