Έκλεισε να είναι με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 14:15 Έκλεισε να είναι με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA (φωτο intime)

Την απόφασή της να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο νωρίτερα από τον Οκτώβριο, όπως συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια, δημοσιοποίησε η Ελένη Μενεγάκη.

Τα σενάρια για το ποιοι θα είναι δίπλα της έχουν ήδη φουντώσει, καθώς πολλά από τα πρόσωπα αυτά ανήκουν και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί, πάρα πολλοί, θα ήθελαν να είναι στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Βέβαια η Ελένη κρατά ακόμα κρυφά τα χαρτιά της… κι ορισμένες συναντήσεις που έχει κάνει… για να μην δημιουργήσει ακόμα, ενώ τρέχει η σεζόν, προβλήματα στις τωρινές συνεργασίες τους. Ωστόσο η Ελένη έκλεισε ήδη μία συμφωνία γνωρίζοντας μετά από τόσα χρόνια ότι πρέπει να έχει… καλυμμένη την πλάτη της σε πολλά επίπεδα και ιδιαίτερα σε ό,τι ζητήσει από θέμα παραγωγής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες στην καινούργια της εκπομπή στο MEGA την παραγωγή θα αναλάβει ο Κεβόρκ Σαρκισιάν, που συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, έχοντας αποκτήσει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον ALPHA αποχώρησε και ο παραγωγός της από το σταθμό. Αναμενόμενο λοιπόν ήταν ότι μετά την απόφασή της να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο η παρουσιάστρια θέλει να καλύψει… τα νώτα της στην παραγωγή, επιλέγοντας τον επί σειρά ετών συνεργάτη της.

Έτσι το επόμενο διάστημα ο Κεβόρκ Σαρκισιάν θα είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στο «χτίσιμο» της καινούργιας εκπομπής στο MEGA που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο… στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού…!

του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση