Masterchef 5: Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια και αποχωρήσεις που θα συζητηθούν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 19:35 Masterchef 5: Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια και αποχωρήσεις που θα συζητηθούν

Αλλάζουν όλα στα επόμενα επεισόδια του Masterchef… Τι αλλάζει στις ημέρες μετάδοσης και πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

Έρχονται μεγάλες ανατροές στα επόμενα επεισόδια στο Masterchef 5. Τα τρία χειρότερα πιάτα στην δοκιμασία-έκπληξη στο Masterchef έφεραν την Ανούς, τον Τζιοβάνι και τον Ιωάννη ένα βήμα από την έξοδο.

Οι τρεις μάγειρες είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση, σύμφωνα πάντα με τους καταξιωμένους σεφ – κριτές του διαγωνισμού, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, και θα παλέψουν σε μία μαγειρική δοκιμασία δίχως αύριο…

Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις τους θα φορέσουν τις μαύρες τους ποδιές και θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, μία θέση στους εννέα καλύτερους του φετινού MasterChef.

Ο τελικός και το έπαθλο είναι πολύ κοντά…

Τι αλλαγές θα δούμε, όμως, από τα επόμενα επεισόδια στο Masterchef;

Οι αλλαγές στις ημέρες προβολής του Masterchef φαίνεται πως θα ισχύουν και μετά το Πάσχα…

Με τον μέχρι στιγμής προγραμμαρισμό, τα επόμενα επεισόδια του Masterchef είναι την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 21.00, ενώ από τις 10 Μαϊου φαίνεται πως το πρόγραμμα οριστικοποιείται ως εξής:

Το Masterchef εκτός απροόπτου θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη στις 21.00, αφήνοντας την Παρασκευή και τα Σάββατα ελεύθερα στον… ανταγωνισμό, προβάλλοντας έτσι 1 επεισόδιο λιγότερο την εβδομάδα.

Ο προγραμματισμός αυτός δεν αναμένεται να αλλάξει πριν τα τέλη Μαϊου, ενλω ο μεγάλος τελικός εκτός απροόπτου θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση