Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Δεν μπόρεσε να «χωρίσει» Τζέιμς και Νίκο ο Παύλος Γαλακτερός που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 09:38 Survivor: Δεν μπόρεσε να «χωρίσει» Τζέιμς και Νίκο ο Παύλος Γαλακτερός που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Το έπαθλο επικοινωνίας που έφερε αποκαλύψεις, οι επιθέσεις στον Τζέιμς και η κουκλάρα Γερμανίδα φίλη του, το άγχος του Σάκη και το παράπονο του «Ντάφυ» - Δείτε βίντεο.

Ο Παύλος Γαλακτερός δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, καθώς το κοινό φάνηκε πως θέλει τους δυο φίλους να συνεχίσουν στο Survivor 4 και τους κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης βάζοντας στην βάρκα της επιστροφής τον 23χρονο audio & light expert και γιο του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νάσου.

Η επίθεση στο αχώριστο δίδυμο Τζειμς-Νίκου συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα του συμβουλίου που έφερε τα φιλαράκια για πρώτη φορά μαζί στον… τάκο έχοντας ανάμεσα τους και τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος πιστεύει ότι οι συνυποψήφιοι του τα φέρνουν όλα ακριβώς όπως τα θέλουν. Ο αγρότης του Survivor ακόμα αναρωτιέται τι έχουν κάνει.

Ο Γιώργος Κόρομι απορούσε που είναι η μπλε ομάδα  και ο Ηλίας Μπόγδανος έδειξε ότι θα ήθελε παραμονή Παύλου γιατί μετά τα τελευταία γεγονότα και τον χαρακτηρισμό που του έδωσε ο Νίκος, ότι είναι αντικαταστάτης του Αλέξη Παππά, για τον τραγουδιστή Τζέιμς και Νίκος δεν υπάρχουν.

Ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς γιατί δεν απαντάει όταν ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και το Νίκο, με τον «πρίγκιπα» να εξηγεί ότι δεν θέλει να έρθει σε κόντρα με τους υπόλοιπους, ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει και το… γύρισμα της μπιφτέκας του Ηλία. Η κόντρα Τζέιμς και Ηλία είχε και συνέχεια.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απευθυνόμενη στον Τζειμς αναρωτήθηκε μήπως τελικά έχουν δίκιο οι 10 που είναι εναντίον του και όχι αυτός, με τον Ροδίτη να την παραπέμπει στην ψηφοφορία του κοινού. Πάντως η 25χρονη γυμνάστρια θεωρεί ότι ο Τζέιμς ευθύνεται που η μπλε ομάδα είναι άνω κάτω.

Στην ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας οι παίκτες ενθουσιάστηκαν. «Αν νικήσουν οι μπλε θα δουν για πρώτη φορά εικόνα σε βίντεο τους δικούς τους να τους στέλνουν μηνύματα» είπε ο Γιώργος Λιανός και αμέσως έδωσε τον λόγο στον Τζέιμς, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την κοπέλα που τον περιμένει στην Γερμανία.

Στο στίβο μάχης οι μπλε μπήκαν αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί νικών των κόκκινων, να απαντήσουν στην ήττα ντροπή (10-2) της προηγούμενης ημέρας, να τους χαλάσουν την ψυχολογία που δεν θα δουν τους δικούς τους και κυρίως να φάνε μπέργκερ και σουβλάκια. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό καθώς προηγήθηκαν με 3-0 και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Την… χαριστική βολή στους κόκκινους την έριξε ο Τζέιμς κόντρα στον Σάκη γράφοντας το τελικό 10-6, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως αν συνεχιστεί η «κατάρα» που θέλει τον υποψήφιο που ταΐζει την ομάδα του να είναι και η τελευταία του στον Άγιο Δομίνικο, ο Ροδίτης θα είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει.

Ο Τριαντάφυλλος απορούσε πως με μια νίκη όλα έγιναν τέλεια στους μπλε. Ο Νίκος του απάντησε πως μετά από κουβέντα που έγινε με την υπόλοιπη ομάδα βρήκαν σημείο επαφής, ωστόσο δεν έπεισε τον τραγουδιστή. Ο Τζέιμς έδωσε το παράδειγμα του «Ντάφυ» που πριν από λίγο καιρό ήταν το… μαύρο πρόβατο των κόκκινων και ξαφνικά όλα «μέλι-γάλα».

Πριν οι μπλε έρθουν σε επικοινωνία με τους δικούς τους φρόντισαν να γεμίσουν τα στομάχια τους με δυο σουβλάκια και ένα μπέργκερ που θα ζήλευαν μέχρι και ο «κακός λύκος και τα τρία γουρουνάκια».

Οι νικητές ενθουσιάστηκαν από τα βίντεο που τους έστειλαν φίλοι  και αγαπημένοι τους. Η Έλενη Χαμπέρη σύστησε στους συμπαίκτες της την σχέση της, ενώ ο Τζέιμς απέδειξε γιατί ο Λιανός τον αποκαλεί… γύπα. Μόλις ο Νίκος είδε την Maxine απόρησε τι βγήκε αυτή η κουκλάρα στον φίλο του και του ζήτησε να του την γνωρίσει. «Αυτή είναι η πρώην μου» δικαιολογήθηκε ο Τζέιμς. Μια έκπληξη περίμενε το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος άλλη περίμενε να δει και άλλη είδε.

Μεγάλη κουβέντα έγινε για το ποιος έστειλε μήνυμα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αν σε αυτούς ήταν ο Γιώργος Λιβάνης. Ο Σάκης έδειξε αγχωμένος, ενώ ο Τριαντάφυλλος… έκραξε την «μαμά» του που στεναχωρήθηκε επειδή δεν έλαβε μήνυμα από τον τραγουδιστή.

Ο Σάκης έδειξε ικανοποιημένος απο το μήνυμα που δεν πήρε η φιλενάδα του, ενώ η 25χρονη καρατέκα θέλησε να δώσει εξηγήσεις ότι με τον Σάκη δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό και μόλις βγει από το παιχνίδι θα προσπαθήσει να μιλήσει στον φίλο της γιατί μπορεί να έχει παρεξηγηθεί.

Το γεγονός ότι ο «Ντάφυ» δεν είναι μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση έδειξε να τον στενοχωρεί και το έριξε στον ύπνο. Έχασε το νόημα της η εβδομάδα του. «Φέρτε πίσω τις Τρίτες και τις Τετάρτες μας», ζήτησε ο τραγουδιστής.

Στο συμβούλιο αποχώρησης της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούν να ψηφιστούν και τα κορίτσια. Ο Τζέιμς δήλωσε πως θέλει να μείνει αλλά προτιμάει να… θυσιαστεί για τον φίλο του. Ο Νίκος είπε ότι δεν θέλει να ακούσει το όνομα του Ροδίτη φίλου του και αστειευόμενος σημείωσε πως όταν φεύγει θα πάει να κάνει παρέα στη Γερμανίδα φίλη του κολλητού του. Στις εμπειρίες και στα φιλαράκια που έκανε αναφέρθηκε  ο τρίτος υποψήφιος Παύλος Γαλακτερός. Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε πως γίνεται από… μισητός στους συμπαίκτες του να έγινε αγαπητός, κάτι που έχει ξαφνιάσει Τζέιμς και Νίκο, οι οποίοι προκάλεσαν για ακόμα μια φορά τις αντιδράσεις των υπολοίπων και η ένταση ανέβηκε.

Μπορεί η πλειοψηφία των survivors να είναι εναντίον των Τζειμς και Νίκου, όμως το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να τους στηρίζει και έτσι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: protothema.gr