La Casa de Papel: O Προφεσόρ αποχαιρέτησε τα πλατό με μια συγκινητική ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 20:46 La Casa de Papel: O Προφεσόρ αποχαιρέτησε τα πλατό με μια συγκινητική ανάρτηση

Η ισπανική σειρά La Casa de Papel που σημείωσε τεράστια επιτυχία θα επιστρέψει για την πέμπτη και τελευταία σεζόν. Το «αντίο» του Προφεσόρ με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η επιτυχημένη ισπανική σειρά, La Casa de Papel, θα επιστρέψει στο Netflix για την πέμπτη και τελευταία σεζόν. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πλέον, περιμένουμε με αγωνία το μεγάλο φινάλε της σειράς, που ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει.

Ο Profesor (Αλβάρο Μόρτε), ο άνθρωπος που δημιούργησε τη συμμορία και έθεσε σε εφαρμογή ένα μεγαλήποβολο σχέδιο για να «αδειάσει» το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, αποχαιρέτησε τον κόσμο με μια ανάρτηση στο Instagram. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αρκέστηκε μόνο σε ένα βίντεο, αποχαιρετώντας τον χώρο που διεξάγονταν τα γυρίσματα, εμφανώς συγκινημένος.

«Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φανς (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ».

 

 

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση