Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία και δες ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 15:25 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία και δες ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι κόκκινοι ενώ έχαναν με διαφορά, κατάφεραν στο αγώνισμα ασυλίας να ανατρέψουν το σκορ, κερδίζοντας έτσι τους μπλε με 10-9. Τι συνέβη με τη Μαριαλένα μετά το τέλος του αγωνίσματος;

Η παίκτρια του Survivor 4 απομονώθηκε με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη να ζητούν εξηγήσεις.

«Πάτε καλά; Δηλαδή τι έγινε ρε φίλε. Δεν υπάρχουν κάμερες και μένετε με συνθήματα να μας τρίψετε με το μαχαίρι στην πληγή ρε φίλε; Ξέρεις πως αισθάνομαι κι εσύ βγάζεις τα συνθήματα ρε φίλε. Ρε εγώ όταν χάνω, σας σέβομαι, σας σέβομαι. Όταν κερδίζουμε, πανηγυρίζουμε γιατί πρέπει να πανηγυρίσουμε σαν ομάδα, δεν στο χτυπάω στη μούρη ρε φίλε», είπε η Μαριαλένα.

Όσον αφορά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, οι Μπλε θα έπρεπε να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο παίκτης προς αποχώρηση. Ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος ήρθαν αντιμέτωποι με έναν έντονο διάλογο, με τους πανηγυρισμούς και τις συμπεριφορές των δύο ομάδων να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κόρομι!

Ποια ομάδα κερδίσει απόψε;

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες διαρροές για το survivor ότι και τη δεύτερη ασυλία θα κερδίσει η Κόκκινη Ομάδα, βγάζοντας τους Μπλε και πάλι στη σέντρα.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποιον θα υποδείξει ο Νίκος Μπάρτζης;

Δεύτερος υποψήφιος ο James! Και ο Νίκος θα υποδείξει υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριαλένα!

Πηγή: gossip-tv.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση