Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης - Δεν άντεξε χωρίς τον Τζέιμς [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 22:06 Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης - Δεν άντεξε χωρίς τον Τζέιμς [Βίντεο]

Φεύγει από το Survivor και ο Νίκος Μπάρτζης - Τα κλάματα του Τζέιμς που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Ακόμη μία οικειοθελής αποχώρηση μετρά, όπως όλα δείχνουν, το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που έχει κερδίσει κατά κράτος τη φετινή μάχη της τηλεθέασης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί για προσωπικούς και ψυχολογικούς λόγους, κάτι που συνέβη άμεσα, αφού στο τέλος του επεισοδίου έφυγε από το Συμβούλιο του Νησιού.

Για όλους τους παίκτες ήταν μια δυσάρεστη είδηση, όμως πιο βαριά από όλους το πήρε ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, λύγισε και έβαλε τα κλάματα για πρώτη φορά, αποχαιρετώντας τον φίλο του με δάκρυα στα μάτια.

Ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ μόνος του ο Νίκος, αφού όπως φαίνεται, άμεση θα είναι και η δική του οικειοθελής αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγρότης από την Κορινθία, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για το πρόβλημα με το γόνατό του, μεταφέρεται στο ξενοδοχείο της παραγωγής, όπου θα μείνει μαζί με τον Τζέιμς μέχρι να επιστρέψουν και οι δυο τους στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη απόφαση του Νίκου Μπάρτζη ήταν θέμα χρόνου, αφού ο παίκτης του Survivor φάνηκε να μη μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του φίλου του, την ίδια στιγμή που ο τραυματισμός του εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

Αντιδρούν οι παίκτες στην ενδεχόμενη παράταση του Survivor
Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παράταση του φετινού Survivor επιθυμεί διακαώς η παραγωγή του ριάλιτι και ειδικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι τεράστια, όπως και τα ποσά που μπαίνουν στα ταμεία από τις διαφημίσεις και τους χορηγούς.

Η συνταγή φέτος είναι επιτυχημένη, η επιλογή των χαρακτήρων ιδανική και στην Acun Medya θέλουν να αποκομίσουν όσο μεγαλύτερα οφέλη μπορούν. Έτσι, προτάθηκε ο τελικός, που ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου, να πάρει μετάθεση για αρκετές ημέρες μετά, κάτι που δυσαρέστησε τους παίκτες.

Σχεδόν όλοι αντέδρασαν στο άκουσμα αυτού του σεναρίου, ειδικά οι Μαχητές, που αμείβονται και με τα λιγότερα χρήματα. Παρά το γεγονός πως η παραγωγή είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις απολαβές τους ακόμα και στο διπλάσιο! Μόνο ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως χάρηκε, αφού θα γίνει ακόμα πλουσιότερος...

Τα κλάματα του Τζέιμς
Τζέιμς Καφετζής

Ο Τζέιμς είναι ανάμεσα σε αυτούς που δεν υποδέχθηκαν με συγκαταβατικότητα την παράταση του Survivor και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σήμερα, η εκπομπή "Happy Day" αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να δίνει μια παραπάνω λεπτομέρεια, μιας και γνώριζε το τηλεφώνημα που είχε ο Τζέιμς με την οικογένειά του.

"Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει" αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε μία περαιτέρω λεπτομέρεια, ότι χθες ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε με την οικογένειά του και ήταν ταραγμένος, έκλαιγε συνέχεια στο τηλέφωνο και όντως δεν ήταν καλά.