Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cobra Kai 4η σεζόν: Τι πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του τηλεοπτικού φαινομένου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 16:24 Cobra Kai 4η σεζόν: Τι πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του τηλεοπτικού φαινομένου

Ημερομηνία κυκλοφορίας, πλοκή, ηθοποιοί, όλα εδώ.

Χάρη στη δημιουργική ομάδα του Cobra Kai και τον ίδιο τον Ted Sarandos του Netflix, υπάρχουν αρκετά νέα που αφορούν στον 4ο κύκλο της σειράς.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ξέρουμε πια πότε να περιμένουμε τα νέα επεισόδια, αλλά έχουμε και πληροφορίες για πολλά και διάφορα.

Η απίθανη επιτυχία αυτού του Netflix Original, που ξεκίνησε όπως ξέρουμε στο YouTube Premium, έγινε πραγματικό φαινόμενο όταν απέκτησε τα δικαιώματά του το Netflix τον Ιούνιο του 2020.

Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα) και Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) επέστρεψαν στους δέκτες μας έπειτα από δεκαετίες, αυτή τη φορά για να ειπωθεί η ιστορία του Karate Kid από τη σκοπιά του Λόρενς.

Ο Ted Sarandos επιβεβαίωσε πως η 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο τέταρτο φετινό τρίμηνο, κάποια στιγμή από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2021 δηλαδή.

Ξέρουμε ότι η σειρά ξεκίνησε γυρίσματα στα τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι τα τέλη Απριλίου, η παραγωγή των νέων επεισοδίων είχε ολοκληρωθεί. Ο νέος κύκλος είναι στο μοντάζ, ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Οι περισσότεροι τοποθετούν τον νέο κύκλο κατά τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, καθώς ο Οκτώβριος φαντάζει πια όνειρο.

Ξέρουμε επίσης πως για τη νέα σεζόν θα επιστρέψει όλο το βασικό καστ, Ραλφ Μάτσιο, Γουίλιαμ Ζάμπκα, Σόλο Μαριντουένια κ.λπ., όπως αποκαλύπτει το TV Line, μιλώντας ωστόσο και για νέα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν πολύ.

Όσο για την υπόθεση του νέου κύκλου, το Netflix κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του. Και δεν αναμένεται να τα ανοίξει παρά λίγο πριν την πρεμιέρα.

Στο τέλος της τρίτης σεζόν, ο Κριζ κάνει πια κουμάντο στο ντότζο του Κόμπρα Κάι, κάνοντας τους Ντάνιελ και Τζόνι να συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει ακριβώς από δω.

Τα καλά νέα για την ώρα είναι το τρέιλερ. Με την παραγωγή του νέου κύκλου να έχει ήδη ολοκληρωθεί, δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του το επίσημο τρέιλερ του 4ου κύκλου, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι…

Πηγή: newsbeast.gr