Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Oh, my, God! Τα Φιλαράκια επιστρέφουν και επίσημα στις 27 Μαΐου! Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 21:38 Oh, my, God! Τα Φιλαράκια επιστρέφουν και επίσημα στις 27 Μαΐου! Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον (video)

Με ανάρτησή της στο Instagram, η… τηλεοπτική Ρέιτσελ Γκριν, κατά κόσμον Τζένιφερ Άνιστον, προκαλεί «σεισμό» αποκαλύπτοντας πως υπάρχει πλέον ημερομηνία της πρεμιέρας για την μεγάλη επιστροφή της σειράς «τα Φιλαράκια».

«Είναι επίσημο! Το reunion των Friends κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max – Θα μπορούσαμε να ανυπομονούμε ΑΚΟΜΑ πιο πολύ;» αναφέρει στην ανάρτησή της, παραφράζοντας μια από τις πιο θρυλικές ατάκες του τηλεοπτικού Τσάντλερ Μπινγκ.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον

 

 

Η φωτογραφία που είχε… ανάψει φωτιές!

«Γύρισαν ήδη το reunion» ανέφερε στις 9 Απριλίου μια ανάρτηση στο Reddit που έγινε σε χρόνο ρεκόρ το απόλυτο viral της ημέρας, καθώς οι αναφορές πως απείχαμε μια ανάσα από το σπέσιαλ reuinion επεισόδιο των Friends αυξάνονταν… με φρενήρεις ρυθμούς!

Λίγες μέρες πριν, το Variety είχε αποκαλύψει πως το HBO Max αποφάσισε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την Δευτέρα (5/4) ωστόσο η ανάρτηση στο Reddit άναψε φωτιές, αφού συνοδεύονταν κι από ένα… ντοκουμέντο.

Ποιο ήταν αυτό; Μια φωτογραφία που έδειχνε τον ιστορικό καναπέ, σήμα – κατατεθέν της σειράς, με το όλο σκηνικό να παραπέμπει στο «σήμα» αρχής της σειράς που ξεκίνησε το 1994, ολοκληρώθηκε δέκα χρόνια αργότερα κι έμελλε να μετατραπεί στην πιο αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο!

Στην φωτογραφία φαίνονταν κάμερες, τεχνικοί αλλά και άνθρωποι στο κοινό και όλοι φορούσαν μάσκες, κάτι που για πολλούς χρήστες ήταν και η «απόδειξη» πως η εικόνα ήταν πρόσφατη και… αυθεντική!

Πλέον, μετά και την ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον, είναι επίσημο: Το σπέσιαλ επεισόδιο της επανένωσης των Friends απέχει πια λίγες μόνο μέρες!

Και θα δούμε… άμεσα Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ να ερμηνεύουν τους θρυλικούς Ρέιτσελ Γκριν, Μόνικα Γκέλερ, Ρος Γκέλερ, Φοίβη Μπουφέ, Τσάντλερ Μπινγκ και Τζόι Τριμπιάνι,

Υπομονή….

Δείτε την εικόνα με το σκηνικό του Friends reunion

Friends Φιλαράκια

πηγή: newsit.gr