Survivor: Η αποχώρηση και του Νίκου Μπαρτζή φέρνει τα πάνω κάτω – Τι αλλάζει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 08:48 Survivor: Η αποχώρηση και του Νίκου Μπαρτζή φέρνει τα πάνω κάτω – Τι αλλάζει

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Κυριακής (16.05.2021), με τον Νίκο Μπαρτζή να επιλέγει το δρόμο του Τζέιμς Καφετζή και να αποχωρεί από το Survivor.

Η αποχώρηση του Νίκου Μπαρτζή από το Survivor είναι οριστική και αμετάκλητη. Η εξέλιξη, που πολλοί περίμεναν, αλλάζει τα πάντα στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μπαρτζής εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από τα δέντρα κι εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το Survivor: «Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω», είπε.

Οι συμπαίκτες του από την πλευρά τους του ευχήθηκαν τα καλύτερα, ενώ η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε και τι της ψιθύρισε στ’ αυτί. 

Στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού και αφού ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπαρτζή, την οποία όλοι περίμεναν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κι άλλες αλλαγές, φέρνουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

«Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών».

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τις αλλαγές. 

Αυτή η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκάλεσε αμηχανία στους παίκτες.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση