Survivor: Αποχωρήσεις και τεράστιες ανατροπές - Το «αντίο» του Μπάρτζη και οι νέες ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 09:47 Survivor: Αποχωρήσεις και τεράστιες ανατροπές - Το «αντίο» του Μπάρτζη και οι νέες ομάδες

Οι νέοι κανόνες, το μίνι game... παρωδία και η μεγάλη ανατροπή για το «λουκούλλειο γεύμα».

Οι ανατροπές και οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Μετά τον Τζέιμς Καφετζή που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς, τον ίδιο δρόμο χάραξε και ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης. Σε αντίθεση όμως με τον «πρίγκιπα», ο αγρότης αναγκάστηκε να μπει στην βάρκα της επιστροφής λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατό του.

Έτσι δυο από τα φαβορί για να φτάσουν τελικό απομακρυνθήκαν από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Τζέιμς να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής κατά την άφιξη του στη Ρόδο και τον Νίκο να περιμένει πως και πώς να συναντήσει τους δικούς του στο Ζευγολατιό Κορινθίας, πριν την επανένωση του με τον φίλο του και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη όμως έφερε και ανατροπές στο Survivor, καθώς η παραγωγή αναγκάστηκε να οδηγηθεί νωρίτερα στη μετατροπή του παιχνιδιού από ομαδικό σε ατομικό και στο ανακάτεμα των ομάδων. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Τριαντάφυλλος από... κόκκινος έγινε μπλε, ενώ η σχέση του με τον Γιώργο Κόρομι... από μίσους έγινε αγάπης.

Κανένας δεν μπορούσε να γνωρίζει τι θα του ξημέρωνε η επόμενη ημέρα στον Αγιο Δομίνικο. Φάνηκε από το βράδυ που ο Τριαντάφυλλος έβαζε ως μαξιλάρι του την κόκκινη μπαντάνα.

 

 

Όντως το επόμενο πρωί τα πράγματα έδειξαν να ξεκινούν με γέλια για τους survivors. Αφορμή στάθηκε το τελευταίο παιχνίδι επιβίωσης με το ιπτάμενο ξυλάκι, το οποίο φάνηκε πως άρεσε τόσο πολύ στους παίκτες που αποφάσισαν να το επαναλάβουν στην πιο κωμική του έκδοση. Σε ρόλο παρουσιαστή ο Τριαντάφυλλος, σε «εκτοξευτή» του ξύλου η Ελένη και με τους υπόλοιπους να αλλάζουν ρόλους συνεχώς υποδυόμενοι τους συμπαίκτες τους. Το διασκεδαστικό πρωινό είχε και πολεμικές τέχνες με την Μαριαλένα να τα βάζει με τον «Νταφυ» και τον Σάκη να κάνει τον…. ζηλιάρη διαιτητή.

 

 

Τα γέλια και οι χαρές κόπηκαν απότομα, όταν ο Τριαντάφυλλος, αφού κρυφάκουσε κάποιες συζητήσεις εις βάρος του, αποφάσισε να δικαιολογηθεί για τις αντιδράσεις του με Ασημακόπουλο και Κόρομι. Η ένταση μεταξύ Κόρο και Ντάφυ ανέβηκε και οι δυο ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.

 

 

Την ένταση διαδέχθηκε το άγχος, όταν ο Γιώργος Κόρομι βρήκε έναν πάπυρο με το μήνυμα ότι θα ακολουθήσει έκτακτο συμβούλιο. Τα σενάρια των παικτών για το τι θα τους ανακοινωθεί έδιναν και έπαιρναν.

 

 

Ο Γιώργος Λιανός είχε, όντως, σημαντικές ανακοινώσεις να κάνει. Η πρώτη αφορούσε το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω τραυματισμού θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης πρότεινε στον αγρότη να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι να γίνει καλά.  Όμως ο Νίκος δεν έδειξε θετικός στο να καθίσει πάγκο και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Κόρο, Μαριαλένα και Ελένη κατανόησαν την απόφαση του συμπαίκτη τους να αποχωρήσει, καθώς όπως είπαν πάνω απ’όλα η υγεία, ενώ την απόφαση του Μπάρτζη σχολίασαν και οι υπόλοιποι παίκτες που του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

 

 

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να μείνει με τρεις παίκτες και το Survivor να αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές. Το παιχνίδι από ομαδικό μετατρέπεται σε ατομικό, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στην ασυλία ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ για φαγητό και επικοινωνία κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δυο νέες ομάδες. Οι ομάδες των αρχηγών.

 

 

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε από το νοσοκομείο στην παραλία κουτσαίνοντας για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους. Αν και κάποιοι περίμεναν ένα θαύμα και μια ανατροπή στην απόφαση του αγρότη, τελικά αυτό δεν συνέβη. Ο Νίκος εξήγησε ότι δεν θα ρισκάρει την υγεία του ακόμα και για το μεγάλο έπαθλο. «Δεν μπορούσα να κάθομαι στον πάγκο και να παίζουν οι άλλοι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρισκω σωστό και για υπόλοιπα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος. Ο αγρότης ευχήθηκε καλή συνέχεια σε μπλε και κόκκινους, τραγούδησε μαζί τους για τελευταία φορά το «λιοντάρια, ολέ» και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι, όπως είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ο κολλητός του Τζέιμς Καφετζής.

 

 

Ωστόσο πριν ο Νίκος πει «αντίο» στους παίκτες των δυο ομάδων πρόλαβε να ψιθυρίσει κάτι στο αφτί της Ελένης Χαμπέρη που την συγκίνησε.

 

 

Η νέα κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο έδειξε να ενοχλεί κάποιους παίκτες. Ο Τριαντάφυλλος δεν ήθελε να αλλάξει μπαντάνα και να… προδώσει την κόκκινη. Ο Ασημακόπουλος άρχισε να τον πειράζει. Ο Κόρο εκτίμησε πως η στιγμή του «Ντάφυ» έφτασε. Η Μαριαλένα υποστήριξε ότι τώρα που έγινε ατομικό ο τραγουδιστής δεν θα έχει δικαιολογία ότι κρατάει πίσω την ομάδα.

 

 

Ο Γιώργος Λιανός πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στη μάχη με έπαθλο  φαγητού μπάρμπεκιου, εξήγησε τους νέους κανόνες και πως θα παίζεται πλέον το παιχνίδι.

 

 

Οι αγώνες για την επιλογή των νέων ομάδων ξεκίνησαν.  Η  Καρολίνα Καλύβα έκανε τον καλύτερο χρόνο και έγινε η πρώτη αρχηγός από τις γυναίκες.

 

 

Στο αγώνισμα των αρχηγών ταχύτερος από τους άντρες ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

 

Καρολίνα και Ηλίας θα έπρεπε να επιλέξουν τις νέες τους ομάδες για να κυνηγήσουν το έπαθλο φαγητού που ήταν μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα και σαλάτες. Ο Ηλίας διάλεξε την κόκκινη μπαντάνα και για συμπαίκτες τους Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ελένη Χαμπέρη και Νικολέτα Μαυρίδη
.
Η Καρολίνα από την άλλη επέλεξε τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι και Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έπρεπε να βγάλει την κόκκινη μπαντάνα και να φορέσει τη μπλε μετά από πέντε μήνες. Σαν να μην έφτανε αυτό ο «Ντάφυ» θα έπρεπε να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Κόρο.

 

 

Η μάχη στον νυχτερινό στίβο ήταν ντέρμπι. Κόρο και Ηλίας ξεκίνησαν με τους κόκκινους να κάνουν το 1-0. Όμως η ισοφάριση των μπλε ήρθε με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τον Ασημακόπουλο. Οι κόκκινοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 7-2, όμως οι μπλε ισοφάρισαν σε 7-7, πίστεψαν στην ανατροπη και πήγαν το ματς στο 9-9.

 

 

Στο Flag Race η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε με τους μπλε να πανηγυρίζουν τη νίκη με 10-9 χάρη στον Κόρο.

 

 

Η νίκη των μπλε και το «λουκούλλειο γεύμα» που περίμενε τους μπλε έκανε μέχρι και τους «εχθρούς» να κάνουν ειρήνη. Χαριτολογώντας ο Κόρο είπε πως τελικά ο Τριαντάφυλλος τόσο καιρό λάδωνε τα πιστόλια. Ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νίκη και κυρίως την επανένωση Κόρο-Ντάφυ ήταν η αρχηγός της ομάδας Καρολίνα Καλύβα.

 

 

Την ανατροπή και τη απόδοσή του Τριαντάφυλλου δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

 

Το χθεσινό επεισόδιο έκλεισε με τους  Γιώργο Κορομι, Τριαντάφυλλο, Καρολίνα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να τρώνε σαν μια οικογένεια ,  το  #SurvivorGr να «τρένταρε» και πάλι στο Twitter και έτσι... όλοι έζησαν καλά και εμείς καλύτερα! 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση