Survivor: Γιατί αποφασίστηκε η παράταση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 11:16 Survivor: Γιατί αποφασίστηκε η παράταση

Οι θετικές ενδείξεις για το πώς θα κινηθεί η διαφημιστική αγορά και τον Ιούνιο αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να επεκτείνει το «Survivor» έως και τις αρχές Ιουλίου.

Οπως έχουμε γράψει εδώ και μερικές εβδομάδες, το κανάλι του Φαλήρου δεν θα είχε σκοπό να υποχωρήσει λόγω του Euro στον ΑΝΤ1, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης θα συνεχιζόταν και μετά την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης στις 11 Ιουνίου. Τα στοιχεία της διαφημιστικής δαπάνης για τον Μάιο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ υπάρχουν αισιόδοξες προβλέψεις ότι η δυναμική αυτή θα διατηρηθεί και τον Ιούλιο. Οπως αναφέρει στέλεχος εμπορικής διεύθυνσης: «Τα μεγέθη που προβλέπουμε θα φτάσουν για να ‘‘φάνε’’ όλοι οι σταθμοί, ίσως και για να… χορτάσουν».

Προχωρούν παράλληλα, όπως αναφέρει η Reallife, οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί. Η συνέχιση της συνεργασίας με επόμενο κύκλο «Survivor» στις αρχές του 2022 είναι δεδομένη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο η AcunMedya να αναλάβει και νέο μεγάλο πρότζεκτ για το πρώτο μισό της σεζόν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση