Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα – H ώρα της Κύπρου και της Έλενας Τσαγκρινού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 18:26 Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα – H ώρα της Κύπρου και της Έλενας Τσαγκρινού

Απόψε ο πρώτος ημιτελικός για τη Eurovision 2021. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo».

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ.

Η EBU έχει ανακοινώσει τη σειρά εμφάνισης των 16 και 17 χωρών που θα εμφανιστούν αντίστοιχα στον Α και Β Ημιτελικό και η Κύπρος που διαγωνίζεται σήμερα θα εμφανιστεί 8η.

Στην τελευταία πρόβα που έγινε παρουσία κοινού, η Έλενα Τσαγκρινού εντυπωσίασε και σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί απέσπασε τις πιο δυνατές επευφημίες στην αρένα μέχρι στιγμής.

Τι λένε τα προγνωστικά

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα της Eurovision 2021.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην 4η θέση, όπως και η Ισλανδία με 7% να είναι το νικητήριο τραγούδι του τελικού.

Προηγούνται η Ιταλία με ποσοστό 24%, η Γαλλία με 19% και η Μάλτα με ποσοστό 12%, ενώ η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 11η θέση.

Η ελληνική συμμετοχή

Με μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα θα εμφανιστεί η Στεφανία Λυμπεράκη την Πέμπτη στον δεύτερο ημιτελικό.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα χρησιμοποιηθεί Green Screen μέσω της οποία η Στεφανία εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη.

Ειδικοί φωτισμοί και σκηνοθετικά ευρήματα συνθέτουν την σκηνική εικόνα της ελληνικής συμμετοχή υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Δέκα χώρες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό ενώ τις εντυπώσεις έχουν κλέψει κυρίως η Ιταλία και η Μάλτα. Η μόλις 18 ετών Ντέστινι Τσουκουνιγιέρε φιλοδοξεί να σπάσει την γκίνια δεκαετιών για τη Μάλτα, η οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ τον διαγωνισμό. Ενώ το συγκρότημα των Ιταλών που θα ροκάρει ημίγυμνο στη σκηνή φαίνεται ότι συγκεντρώνει πολλούς θαυμαστές.

Το κλίμα στην Κύπρο

Τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει στην Κύπρο μετά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας και χριστιανικών φορέων για τους στίχους του τραγουδιού «Εl Diablo». Το τραγούδι είναι στα top hits στα ραδιόφωνα και είναι αρκετά δημοφιλές.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση