Πρόταση μαμούθ στους κριτές του MasterChef

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 11:15 Πρόταση μαμούθ στους κριτές του MasterChef

Τη στρατηγική και το πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά ετοιμάζουν στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών, γνωρίζοντας ότι η σεζόν θα είναι ακόμα πιο έντονη, σκληρή και ανταγωνιστική. Έτσι αυτή είναι περίοδος επαφών, ζυμώσεων, μεταγραφών και μετακινήσεων με έντονο το παρασκήνιο στο τηλεοπτικό τοπίο. Και τα μαγειρέματα… είναι πολλά… ακόμα και εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Αναμφισβήτητα η μεγάλη επιτυχία του MasterChef είναι η τριάδα των κριτών. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι από τις πιο πετυχημένες τριάδες, έχοντας «δέσει» μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην «διεκδικεί» κανείς την κάμερα, αλλά αντίθετα να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας έτσι ένα… γκουρμέ τηλε-πιάτο!

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η… γκουρμεδιά των κριτών του MasterChef, άνοιξε την όρεξη σε απέναντι, που όπως μάλιστα λέγεται τους ψήνει με… μεγάλο δέλεαρ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες σε πολύ… φιλικό… και διερευνητικό προς το παρόν επίπεδο, τους έγινε πρόταση από τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλικαλί να είναι κριτές σε ένα καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής που θέλει να βγάλει στον ΣΚΑΪ στα μέσα της επόμενης σεζόν.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν έχει σχέση με το «Κάτι ψήνεται» που θα βγάλει η Acun Medya στον ΣΚΑΪ στις αρχές της επόμενης σεζόν, αλλά ένα άλλο, καινούργιο μαγειρικό ριάλιτι που έχει η τούρκικη εταιρεία στη «φαρέτρα» της και θέλει να το φέρει και στη χώρα μας. Το «ψήσιμο» λοιπόν που φαίνεται ότι κάνει η εταιρεία στους τρεις σεφ είναι σε… τριπλάσιους τουλάχιστον «βαθμούς» από αυτούς που έχουν ψηθεί για να είναι στο ριάλιτι του STAR.

Βέβαια δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το κανάλι της Κηφισιάς δεν θα αφήσει εύκολα τους Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο να την κάνουν γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του ριάλιτι οφείλεται σε αυτούς. Άλλωστε μέχρι στιγμής η προσέγγιση από τους απέναντι έχει γίνει… φιλικά… και διερευνητικά… ώστε κανείς να μην «χρεωθεί» αν το… μαγείρεμα δεν προχωρήσει, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία… μαμούθ πρόταση που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα προχωρήσει… ή παραμείνει κι αυτή… μόνο στο παρασκήνιο…!

του Γρηγόρη Μελά
Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση