Masterchef 5: Ο Κουτσόπουλος βρήκε κόκκαλα και ο παίκτης πληρώνει τις αστοχίες – Ποιοι μπαίνουν στην 3άδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 10:13 Masterchef 5: Ο Κουτσόπουλος βρήκε κόκκαλα και ο παίκτης πληρώνει τις αστοχίες – Ποιοι μπαίνουν στην 3άδα

Masterchef 5: Απίστευτες μαγειρικές μονομαχίες, καθώς φτάνουμε στην τελική ευθεία. Ποιοι παίκτες μπαίνουν στην τελική 3άδα.

Στην τελική ευθεία του Masterchef, όλα φαντάζουν δύσκολα. Μετά από πολλές εβδομάδες με σκληρές μαγειρικές μάχες, ίντριγκες, κόντρες και δάκρυα, οι παίκτες του Masterchef είναι ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Μετά την αποχώρηση – έκπληξη του Τζιοβάνι, και την αποχώρηση του Ιωάννη, οι 5 παίκτες παλεύουν πλέον ο καθένας για λογαριασμό του.

Να θυμίσουμε πως ο Ιωάννης είχε αποχωρήσει ξανά από το παιχνίδι, αλλά κατάφερε να μπει και πάλι στον διαγωνισμό, εκμεταλλευόμενος τις επιστροφές των παλιών παικτών.

Μετά τη δεύτερη και οριστική αποχώρηση του Ιωάννη, οι πέντε πάικτες που παραμένουν στον διαγωνισμό είναι ο Παύλος, ο Διονύσης, η Μαρίνα, η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο τηλεοπτικό ένθετο της εφημερίδας “Καθημερινή”, και το οποίο μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται απολύτως, στην τελική τριάδα φτάνουν η Μαργαρίτα, η Μαρίνα και ο Διονύσης.

Για να συμβεί, βέβαια, αυτό, θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί και το επεισόδιο της Δευτέρας, όπου οι αστοχίες και δύο κόκκαλα που βρίσκει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο πιάτο, φαίνεται να κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας:

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση