MasterChef spoiler: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός; - Θα δούμε γυναίκα στο ψηλότερο σκαλί;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 10:39 MasterChef spoiler: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός; - Θα δούμε γυναίκα στο ψηλότερο σκαλί;

Ποιοι είναι οι παίκτες που θα φτάσουν στην τριάδα - Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου μετά τον Παύλο Χάπιλλο.

Αντίστροφα μετράμε για την ημέρα που θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί ο 5ος κατά σειρά Έλληνας και γιατί όχι Ελληνίδα MasterChef.

Ο διαγωνισμός οδεύει προς το μεγάλο φινάλε και σε αυτή τη φάση βρίσκεται ήδη στους ημιτελικούς. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου και θα έχει πολλές ανατροπές και αμέτρητες δοκιμασίες για τους φιναλίστ.

Οι τρεις παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef αλλά και τις 50.000 ευρώ είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαρίνα Ντεμολλάι. Οι τρεις τους θα επιβιώσουν από τις συναρπαστικές και συνάμα δύσκολες δοκιμασίες των ημιτελικών και θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν στην κορυφή.

Το ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας

Ο μαγειρικός διαγωνισμός σε αυτήν την φάση βρίσκεται στον δεύτερο ημιτελικό κι η τελική πεντάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να προχωρήσει παρακάτω. Σε αυτό το κομβικό σημείο του MasterChef 5, ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας, κάνει τα προηγούμενα να φαντάζουν «παιχνιδάκι».

Οι υποψήφιοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι κριτές απλά τους… προπονούσαν, όλο αυτό το διάστημα, για αυτήν τη σημαντική στιγμή. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα πιάτα δίχως ευρηματικότητα οδηγούν τους δημιουργούς τους, αναπόφευκτα, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου, του chef, που «ζωγραφίζει»!

Ωστόσο τα πράγματα μοιάζουν σκούρα απόψε για έναν διαγωνιζόμενο που θα φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό αλλά δεν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη για να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Ο επόμενος μετά τον Παύλο και η τριάδα με δύο γυναίκες

Μετά τον Παύλο Χάππιλο που αποχώρησε χθες βράδυ από το μαγειρικό διαγωνισμό σειρά παίρνει ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο οποίος θα φτάσει στην πηγή αλλά δεν θα πιει νερό και θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική τριάδα.

Μαρίνα Ντεμολλάι, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης φτάνουν με αξιώσεις στον μεγάλο τελικό.

Θα γίνει η ανατροπή με την πρώτη Ελληνίδα MasterChef ή θα υπερισχύσει ο Διονύσης; Υπομονή μέχρι τις 9 Ιουνίου...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση