Ο Ατζούν διπλασίασε την αμοιβή Σάκη - Μαριαλένας: Αναλυτικά τα ποσά του deal (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 15:41 Ο Ατζούν διπλασίασε την αμοιβή Σάκη - Μαριαλένας: Αναλυτικά τα ποσά του deal (vid)

Ο Ατζούν διπλασίασε την αμοιβή Σάκη-Μαριαλένας. Πώς θα εισπράξουν οι παίκτες το ποσό.

Οι αμοιβές των παικτών του Survivor είναι πολύ καλές και μάλιστα είναι πιο ακριβοπληρωμένοι σε σχέση με εκείνους που είναι στο MasterChef. 

Ωστόσο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάλλον επενδύει στο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης. 

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Ατζούν είναι έτοιμος να κάνει την μεγάλη ανατροπή με Σάκη και Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. Ο Σάκης και η Μαριαλένα συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. 

Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με την μορφή μπόνους στο τέλος του ριάλιτι, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

Τα ποσά

Όσον αφορά τα ποσά, σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και διπλασιάζεται το ποσό και πάει στα 1000 ευρώ. 

Ο Σάκης από τα 1500 που παίρνει την εβδομάδα (είχε μπει με ευνοϊκούς όρους), πάει στις 3000 ευρώ. 

Και μάλιστα, αν το καλοσκεφτεί κάποιος, η Μαριαλένα μπήκε με 500 ευρώ στο Survivor και ο Σάκης για να την διεκδικήσει πήρε το τριπλάσιο ποσό, όταν ξεκίνησε στο παιχνίδι.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση