MasterChef: H Μαργαρίτα πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό και ξέσπασε σε κλάματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 23:32 MasterChef: H Μαργαρίτα πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό και ξέσπασε σε κλάματα

Απέναντι από τους κριτές του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης η Μαργαρίτα Νικολαϊδη και ο Διονύσης Σαρακίνης.

H Μαργαρίτα Νικολαϊδη και ο Διονύσης Σαρακίνης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στον τελικό του MasterChef, με την πρώτη να παίρνει τελικά το «εισιτήριο» ώστε να διεκδικήσει το έπαθλο. 

Οι δυο παίκτες διαγωνίστηκαν σε ένα πιάτο αντιγραφής μιας εκπροσώπου της avant garde γαστρονομίας, της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Έπειτα από την διαδικασία, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν το όνομα που θα είναι στον τελικό. 

Έτσι, εκείνη που θα διεκδικήσει τον τίτλο του φετινού MasterChef είναι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ξέσπασε σε κλάματα.

Διονύσης: «Εκεί μπήκε το μικρόβιο του τελικού μέσα μου»

Λίγο πριν την δοκιμασία, ο Διονύσης αποκάλυψε τη στιγμή πότε μπήκε για τα καλά στο μυαλό του η διεκδίκηση του επάθλου.

«Ένας από τους δυο μας, κακά τα ψέμα, τελείωσαν τα ψέματα, θα είναι στον τελικό» σημείωσε ο Διονύσης Σαρακίνης. «Το λέω και ανατριχιάζω».

«Το είχα δηλώσει από την αρχή πως ποτέ δεν ήταν στους στόχους μου. Ποτέ δεν ήρθα ότι πάω τελικό. Πήγα στους τέσσερις, εκεί μπήκε το μικρόβιο του τελικού μέσα μου. Είπα ότι πείσμωσε και πήγαινε» πρόσθεσε.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση