Η Acun Medya "φρενάρει" την οικογένεια της Μαριαλένας για τα σχόλια για τον Σάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 15:46 Η Acun Medya "φρενάρει" την οικογένεια της Μαριαλένας για τα σχόλια για τον Σάκη

Απειλεί με αυστηρές κυρώσεις.

Survivor 2021: “Φρένο” στη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και γενικά στα σχόλια που κάνει η οικογένειά της, επιδιώκει να βάλει η Acun Medya, καθώς θέλει να σταματήσει τα σχόλια και τις αναφορές παντός τύπου σχετικά με την παίκτρια και γενικότερα για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αντιπαθεί σφόδρα τον πρώην σύντροφο της κόρης της και δεν το κρύβει καθόλου αφού, αρκετές φορές είχε εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της για το ότι η παίκτρια έχει έρθει πολύ…κοντά μαζί του μέσα στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις αυτές αλλά και η σχετική συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό, φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα την Acun Medya. Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, η εταιρεία παραγωγής του Survivor 2021 έκανε αυστηρή σύσταση στην οικογένεια της Μαριαλένας να σταματήσει να μιλά στα μέσα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: “Ξέρουμε από τους κανόνες του παιχνιδιού ότι οι συγγενείς Α’ Βαθμού των παικτών έχουν υποχρέωση να μην μιλούν στα ΜΜΕ. Επειδή, λοιπόν, η μητέρα της Μαριαλένας έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό, έχει γίνει μια αυστηρή σύσταση στην οικογένεια της Μαριαλένας να μη δίνουν συνεντεύξεις και να μην δίνουν στοιχεία που αφορούν στο παιχνίδι και γενικότερα να μη μιλούν στα MME”.

Αναφέρθηκε μάλιστα, πως αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αυστηρές κυρώσεις.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η μητέρα της παίκτριας θα συμμορφωθεί με τις επιθυμίες της Acun Medya το επόμενο διάστημα ή αν θα συνεχίσει τις “εκρήξεις επίθεσης” στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση