Masterchef 5 τελικός: Μαργαρίτα και Διονύσης κρίνονται στις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 12:36 Masterchef 5 τελικός: Μαργαρίτα και Διονύσης κρίνονται στις λεπτομέρειες

Διονύσης Σαρακίνης και Μαργαρίτα Νικολαϊδη σε μία ιδιαίτερα απαιτητική μαγειρική μονομαχία στον τελικό του Masterchef.

Σε έναν μαγευτικό προορισμό στη Χαλκιδική, σε ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχειακό συγκρότημα, με τη σφραγίδα πράσινης ενέργειας, παροχής υποτροφιών σε τοπικούς παραγωγούς καθώς και υποστήριξης αυτών μέσω κατανάλωσης των προϊόντων τους, αλλά και γενικότερης εναρμόνισης των χώρων του συγκροτήματος με το τοπίο, το Sani Resort φιλοξενεί τo MasterChef 5 για τη 2η και 3η Δοκιμασία Τελικού!

Το όνειρο της Μαργαρίτας Νικολαϊδη, να βρεθεί στο Sani Resort γίνεται πραγματικότητα!

Που να ήξερε, μπαίνοντας στον διαγωνισμό, ότι θα φτάσει ως εδώ, για να βιώσει ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και μαγειρική στις καλύτερες εγκαταστάσεις, ενός από τα μεγαλύτερης φήμης resort της Ελλάδας!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περίμενε να βρεθεί εκεί ως φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5!

Ο Διονύσης Σαρακίνης, απολαμβάνει τις στιγμές απόλαυσης, που πιστεύει ότι του αξίζουν, έχοντας φτάσει μέχρι τον τελικό δίχως να έχει αποχωρήσει καθόλου από τον διαγωνισμό, μακριά από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Οι επόμενες 2,5 ώρες είναι από τις πιο σημαντικές για τη Μαργαρίτα και τον Διονύση, καθώς έχει έρθει η πλέον κρίσιμη στιγμή για να αποδείξουν τη μαγειρική τους ταυτότητα, χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες τοπικών παραγωγών.

Δείτε το trailer της Τετάρτης 2/6:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση