Survivor: Χαμός με τα spoiler - Αποχωρεί ή όχι ο Τριαντάφυλλος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 16:50 Survivor: Χαμός με τα spoiler - Αποχωρεί ή όχι ο Τριαντάφυλλος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με spoiler να αναφέρουν ότι ο Τριαντάφυλλος αποχωρεί από το Survivor.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει διαφέρουν, αν και αρκετοί λένε ότι ο Ντάφυ έχει ήδη φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Σημειώνεται ότι η τετράδα των υποψήφιων για αποχώρηση έχει διαμορφωθεί ως εξής: Υποψήφιοι είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Καρολίνα Καλύβα και... ξανά ο Τριαντάφυλλος. Σημειώνεται ότι ο Ντάφυ είναι υποψήφιος για 11η φορά στο παιχνίδι, κατέχοντας το σχετικό ρεκόρ.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου στο STAR, απόψε αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος.

Διαφορετική πληροφόρηση έχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας. "Πάντως δεν είναι βέβαιο ότι αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος γιατί μου το διαψεύδουν, αλλά αυτό κυκλοφορεί", είπε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο OPEN, σχολιάζοντας τα spoiler.

 

 

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία για αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, τότε ο τραγουδιστής θα γίνει πιο πλούσιος κατά 143.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, το συμβόλαιό του προβλέπει να λαμβάνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει κάνει deal με τον Ατζούν για μπόνους 5.000 ευρώ.

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση