Survivor - Στατιστικά: Ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης, μετά την αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 11:00 Survivor - Στατιστικά: Ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης, μετά την αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Ποιος είναι τελευταίος στην κατάταξη των 7 παικτών που παραμένουν στο Survivor 4, μετά την ηρωική έξοδο του Ντάφι;

Το φετινό Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία αγγίζουν το 30% σε κάθε επεισόδιο, για πέντε και πλέον μήνες.

Η επιτυχία του Survivor 4 οφείλεται αφενός στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο "Survivor 4", ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (02/06).

Η αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή αποτέλεσε τεράστια ανατροπή για το "Survivor 4", καθώς ο ίδιος υπήρξε υποψήφιος 11 φορές, κάτι που αποδείκνυε πως το τηλεοπτικό κοινό τον στήριζε και ήθελε να τον βλέπει στο παιχνίδι, παρόλο που ήταν ο χειρότερος αγωνιστικά.

Ο ίδιος μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, αλλά έφυγε με τις τσέπες γεμάτες, καθώς συγκέντρωσε περίπου 143.000 ευρώ από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πολύς ο λόγος σχετικά με το αν ο μαχητικός Ηλίας Μπόγδανος είναι το μεγάλο φαβορί δικαίως ή αν ο Σάκης Κατσούλης, που μπήκε αρκετά αργά στο ριάλιτι, πέρα από... πονοκέφαλο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει καταφέρει να φέρει και αρκετές νίκες, ώστε να είναι στην κορυφή της λίστας των στατιστικών σε ποσοστά νικών. Ας μιλήσουν, όμως, τα νούμερα...

Survivor 4 - Στατιστικά: Ο καλύτερος παίκτης

Στην πρώτη θέση με ποσοστό νικών 72,7% είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει 133 φορές, ενώ από την άλλη οι ήττες του είναι 50. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεται πως δεν είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό, ενώ το Twitter "βράζει" για αυτόν και την φημολογούμενη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο κόσμος είναι εκείνος που θα αποφασίσει στο τέλος ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Τόσο οι νίκες, όσο και οι ατομικές ασυλίες βοηθούν, αλλά -κακά τα ψέματα- αν δεν έχεις το κοινό με το μέρος σου, η νίκη του επάθλου μοιάζει αρκετά δύσκολη.

Survivor 4 - Στατιστικά: Ο χειρότερος παίκτης

Στον αντίποδα, ο "χειρότερος" παίκτης τη δεδομένη στιγμή και τελευταίος στην κατάταξη των 7 παικτών που παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 83 νίκες, 103 ήττες και ποσοστό νικών μόλις 44,6%, ο οποίος έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό σε αγωνιστικότητα. Μήπως θα είναι ο επόμενος που αποχωρεί;

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση