Survivor Spoiler: Οι μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι και ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 13:39 Survivor Spoiler: Οι μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι και ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία!

Καθώς προχωράμε ολοταχώς προς τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης τα πάντα αλλάζουν στον τρόπο διεξαγωγής των αγωνισμάτων αλλά και τους κανόνες.

Πρώτα απ' όλα, οι παίκτες θα πρέπει να αγωνίζονται ατομικά για τρεις ασυλίες. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει και τις τρεις και μάλιστα αυτός θα είναι που θα επιλέγει πλέον τους υποψήφιους κάθε εβδομάδας.

Κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα παρακολουθούμε ατομικά και όχι ομαδικά αγωνίσματα μιας και έχουν μείνει μόλις επτά παίκτες. Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελένη Χαμπέρη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι  και η Καρολίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε οι παίκτες θα μπουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, που θα έχει ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, όπου θα πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να μη βγουν στον τάκο.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτής της δοκιμασίας;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι 100% ο νικητής του αποψινού αγωνίσματος, θα πάρει την πρώτη ασυλία και θα διαλέξει άλλους τρεις προκειμένου να φάνε μαζί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο νικητής του αποψινού αγωνισμάτος στο Survivor θα πάρει μαζί του φυσικά τη Μαριαλένα, τον Κόρο και τον Ηλία.

Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση