Survivor Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 12:31 Survivor Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή

Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει αυτή την Κυριακή από το ριάλιτι επιβίωσης;

Γυναικεία υπόθεση είναι αυτή η αποχώρηση!

Τρεις παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από το survivor, η Καρολίνα, η Ελένη και η Μαριαλένα!

Η εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τελείωσε και επιφύλασσε εκπλήξεις τόσο στους τηλεθεατές, όσο και στους ίδιους τους παίκτες.

Οι εντάσεις είχαν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους στο τελευταίο συμβούλιο και στο επίκεντρο βρέθηκαν η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άλλο ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας έλαβε χώρα στο νησί του Άγιου Δομίνικου με τους παίκτες να "παλεύουν" για το πολυπόθητο έπαθλο. Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, του οποίου δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο του Survivor και αφού έκανε τις ανακοινώσεις, οι οποίες περιείχαν πολλές εκπλήξεις έδωσε τον λόγο στον Ηλία Μπόγδανο για να υποδείξει τον παίκτη που θα στείλει στον...τάκο μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο τραγουδιστής υπέδειξε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αμέσως ο Σάκης ζήτησε από την παραγωγή να μπει εκείνος στη θέση της. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε την ευκαιρία να ξανά σκεφτεί την επιλογή του ο Ηλίας αλλά εκείνος επέμεινε στην αρχική του στάση.

Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε την τριάδα που "ρίχτηκε" στον... τάκο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη – η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι την Κυριακή είναι...η Ελένη Χαμπέρη.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση