Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Στο «αντίο» της Καρολίνας από τον Άγιο Δομίνικο είχε και… Μπαχάμες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 10:41 Survivor: Στο «αντίο» της Καρολίνας από τον Άγιο Δομίνικο είχε και… Μπαχάμες

Η… ασπίδα του Σάκη στη Μαριαλένα, η δύσκολη θέση του Ηλία, τα κοκτέιλ της Ελένης και η ελληνοτουρκική μάχη για τις Μπαχάμες – Δείτε βίντεο

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει να μάχεται στο Survivor 4, καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να την βάλει στη βάρκα της επιστροφής. Η 31χρονη pilates instructor πριν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να απολαύσει και ένα μεγάλο έπαθλό, με την μεικτή ελληνοτουρκική μπλε ομάδα  να της κάνει πρώτα τα εισιτήρια για Μπαχάμες.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μετά από υπόδειξή του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας, ενώ μαζί της στον… τάκο ήταν η Ελένη Χαμπέρη, κατόπιν υπόδειξης της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία συνόδεψε τα άλλα δυο κορίτσια χάρη στον  Ηλία Μπογδανό και ας προσπάθησε ο Σάκης να του αλλάξει γνώμη.

Η προσπάθεια του Κατσούλη να προστατεύσει την αγαπημένη του, συγκίνησε την Μαριαλένα, η οποία του αποκάλυψε πως όταν είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης  δεν τον ήθελε και πλέον όλα έχουν ανατραπεί.

Αντίθετα η «ασπίδα» που επιχείρησε να βάλει ο Σάκης στην Μαριαλένα έφερε σε δύσκολη θέση τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος αμφιταλαντεύτηκε μέχρι να ανακοινώσει πως δεν θα κάνει τη χάρη του Σάκη, εμμένοντας στην αρχική του επιλογή. Οι Amigos συζήτησαν τη στάση του Σάκη.

Το Κυριακάτικο επεισόδιο εκτός από αποχώρηση θα είχε και ελληνοτουρκική συμμαχία κάτω από την ίδια μπαντάνα, αλλά και ένα μεγάλο έπαθλο, το οποίο όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιανός, ήταν ένα ταξίδι στις Μπαχάμες με το τζετ του Ατζούν.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος για όλους. Απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και πολύ καλό στόχο στο τέλος. Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά, όμως αυτή τη φορά η μπλε άρχισε να ξεφεύγει και να αποκτάει διαφορά τριών πόντων από τους κόκκινους, την οποία διατήρησε και διεύρυνε κατακτώντας τη νίκη με 10-5.

Ήταν το πρώτο μεγάλο έπαθλο που κερδίζουν οι μπλε, οι οποίοι το πανηγύρισαν μέσα στην πισίνα, ενώ στις Μπαχάμες θα ταξίδευε και ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς λύθηκε το θέμα που είχε με το διαβατήριο του.

Το πάρτι για τους μπλε ξεκίνησε από το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ατζούν, συνεχίστηκε στο ταχύπλοο που τους μετέφερε στις Μπαχάμες και… απογειώθηκε στην παραλία. Το σκηνικό είχε την επόμενη ημέρα και λιμουζίνα που τους πήγε σε ένα απίστευτο ξενοδοχείο, νεροτσουλήθρες και φαγητό.

Πίσω στην παραλία του Άγιου Δομίνικου η Ελένη Χαμπέρη προσπάθησε να προσεγγίσει Μαριαλένα και Σάκη… ετοιμάζοντας τους κοκτέιλ. Τελικά οι κόκκινοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως από την ημέρα που έφυγε ο Τριαντάφυλλος δεν έχει πάρτι.

Για να περάσει η ώρα των ηττημένων η Μαριαλένα ζήτησε από τον Σάκη να της μάθει ψαροντούφεκο, ενώ η Ελένη ξεκίνησε να φτιάχνει μια αιώρα.


Με την επιστροφή της μπλε ομάδας από τις Μπαχάμες είχε και συμβούλιο αποχώρησης. Οι νικητές περιέγραψαν στον Γιώργο Λιανό την εμπειρία τους, ο οποιος με τη σειρά του ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα πάρει τη δάδα του και θα μπει στη βάρκα της επιστροφής είναι η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. 

Πηγή: Protothema.gr