MasterChef 5: Μοναδικές backstage φωτογραφίες από τη βραδιά του τελικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 13:07 MasterChef 5: Μοναδικές backstage φωτογραφίες από τη βραδιά του τελικού

Backstage φωτογραφίες αποκαλύπτουν όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στον τελικό του MasterChef 5. Στιγμές χαράς και συγκίνησης στη νίκη της Μαργαρίτας.

Ολοκληρώθηκε πριν από μία βδομάδα ο συναρπαστικός τελικός του MasterChef 5 στο Star, με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και την αγάπη όλου του κόσμου που την αποθέωσε.

Η 27χρονη σεφ από τη Μυτιλήνη, είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών (38-36) από τον Διονύση Σαρακίνη στη συγκεντρωτική βαθμολογία των κριτών (μαζί με αυτή του επίτιμου καλεσμένου, Τζέισον Άθερτον) και έτσι αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5.

Τη βραδιά του τελικού η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη, καθώς στο πλατό είχαν παραβρεθεί οι συγγενείς και οι φίλοι των δύο φιναλίστ. Οι τηλεθεατές είδαν, μεταξύ άλλων, τη μητέρα της Μαργαρίτας και τον σύντροφό της, τον Χρήστο, καθώς και τους γονείς του Διονύση. Παράλληλα, στον εξώστη ήταν όλοι οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού του Star.

Και μπορεί το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef 5 να τελείωσε, ωστόσο, η επίσημη σελίδα του ριάλιτι στο Facebook δημοσίευσε μια σειρά από backstage φωτογραφίες που δεν είδαμε ποτέ, αποκαλύπτοντας όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στον μεγάλο τελικό.

MasterChef 5: Δείτε τις φωτογραφίες από τον τελικό:

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση