Άγριες Μέλισσες: Γνωστός ηθοποιός σε ρόλο-έκπληξη στον τρίτο κύκλο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 16:21 Άγριες Μέλισσες: Γνωστός ηθοποιός σε ρόλο-έκπληξη στον τρίτο κύκλο - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ανάσα από το Διαφάνι βρίσκεται ο Δημήτρης Μοθωναίος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star "Στη Φωλιά των Κου Κου", ο ηθοποιός είναι πολύ πιθανόν να ενταχθεί στο καστ των Άγριων Μελισσών για τον τρίτο κύκλο κι έχει γίνει ήδη το πρώτο ραντεβού.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου, η Τζένη Θεωνά κι ο Δημήτρης Μοθωναίος έκαναν δοκιμαστικό για την εκπομπή του ΣΚΑΪ Dot και έφτασαν πολύ κοντά στο να κλείσει η συνεργασία. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ήταν πολύ καλοί, έδεσαν μεταξύ τους, και είχαν πολύ καλό χιούμορ. Όμως, παρά την καλή "χημεία", οι υποχρεώσεις των δύο ηθοποιών δημιούργησαν... εμπλοκή.

Η Τζένη Θεωνά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» , ενώ τον Δημήτρη Μοθωναίο πιθανότατα θα τον δούμε στις Άγριες Μέλισσες. "Ήταν να τον δούμε στον ρόλο του Νικηφόρου, τελικά όμως υπήρξε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια ταινία στην Κίνα. Αλλά τώρα είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε του χρόνου. Έγινε και το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς, ο οποίος αυτή την περίοδο βλέπει πολύ κόσμο" είπε η δημοσιογράφος του STAR, διευκρινίζοντας πάντως ότι ακόμα δεν έχει κλειστεί κάποια συμφωνία για το καστ.

Ωστόσο, παρότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, φαίνεται πως η συμμετοχή του έχει "κλειδώσει", με την εκπομπή να δίνει και ένα spoiler για τον ρόλο του. "Θα είναι ένας θετικός χαρακτήρας, που δεν θα μας... ταράξει, ενώ θα έχει και ένα ειδύλλιο" ανέφερε η Δήμητρα Καλφούτζου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση