Γιώργος Τσαλίκης: Προσφεύγει στα δικαστήρια για τον ΣΚΑΙ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 13:51 Γιώργος Τσαλίκης: Προσφεύγει στα δικαστήρια για τον ΣΚΑΙ

"Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιό του που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε" δηλώνει τον περιβάλλον του Γιώργου Τσαλίκη.

Εκτός της παρουσίασης του Big Brother βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλίκης, ύστερα από δυσαρέσκεια του ΣΚΑΙ με δηλώσεις του, κι η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το Ευτυχείτε, το περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνει έκπληκτο με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ εναντίον του, δηλώνοντας το κανάλι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στις μεταξύ τους σχέσεις. Το συμβόλαιο τον ορίζει ως κεντρικό παρουσιαστή του Big Brother: «Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιό του που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους για ανακοινώσεις αλλά ρωτήθηκε μετά από δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός Big Brother, αναφέροντας ότι άλλοι παρουσιαστές παίρνουν την θέση του.

Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στην σόουμπιζ, δεν έχει διαρρεύσει ποτέ το παραμικρό για καμία συμφωνία και δεν θα το έκανε ούτε αυτήν την φορά. Προφανώς ο ΣΚΑΙ θέλει να διορθώσει το σοβαρό λάθος που έκανε στην συμφωνία που υπέγραψε με τον τραγουδιστή και προσπαθεί επικοινωνιακά να τον πλήξει. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα προσφύγει στα δικαστήρια.»

Πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση