Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Amigos

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:41 Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Amigos

Οι νέες ομάδες, ο πόλεμος με το πουλί, η «queen» Μαριαλένα , τα δάκρυα του Ηλία και η μάχη για την τρίτη ατομική ασυλία – Δείτε βίντεο.

Ο Σάκης… σαρώνει και τους Amigos πληγώνει. Ο 30χρονος επιχειρηματίας και τερματοφύλακας δείχνει ασταμάτητος στα αγωνίσματα και με την 3η σερί ατομική ασυλία που κατέκτησε προστάτευσε αυτή την εβδομάδα και την… queen του Μαριαλένα και οδήγησε στον… τάκο του Survivor 4 μετά τους Χαμπερη και Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν κάνει… πόλεμο μόνο με τον Σάκη που τον έβγαλε στον… τάκο και την «queen» του Μαριαλένα, για την οποία πιστεύει ότι γίνονται όλα, αλλά το βράδυ μετά την ψηφοφορία άνοιξε πόλεμο και με ένα πουλί, το οποίο τον ξύπνησε. Ο μόνος που δεν έδειξε να ενοχλείται ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την Ελένη Χαμπέρη αυτή την εβδομάδα, νιώθει υπέροχα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος το πρωί μιλώντας στην παρέα του θυμήθηκε την φορά που είχε ψηφίσει τον Σάκη Κατσούλη και κανείς δεν σεβάστηκε την απόφαση του.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την άλλη νιώθει… queen στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος. Η 25χρονη γυμνάστρια προσπαθούσε να κατανοήσει τα λόγια του Ασημακόπουλου ότι ο Σάκης προσπαθεί να την προστατεύσει. Η ίδια πιστεύει πως δεν χρειάζεται κανέναν να την πάει μέχρι τον τελικό, από τη στιγμή που ο κόσμος αποφασίζει.

Οι Amigos συζήτησαν και για την αγωνιστική τους καθίζηση και δήλωσαν έτοιμοι να πάρουν την τρίτη ατομική ασυλία για να μην βρεθεί και τρίτος της παρέας στον… τάκο. Το ίδιο όμως θα επιδιώξει και η Μαριαλένα, γιατί γνωρίζει πως αν πάρει την ασυλία ένας από τους Amigos θα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, από τη στιγμή που ο Σάκης με τις δυο ασυλίες δεν κινδυνεύει αυτή την εβδομάδα.

Πριν οι παίκτες ριχτούν στη μάχη για την ατομική ασυλία και την Ελληνική σπιτική κουζίνα ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι η επόμενη αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, όπως άλλωστε έγινε και την προηγούμενη με την Καρολίνα Καλύβα, ενώ την ίδια ημέρα το αγώνισμα θα είναι μεικτό αλλά με τους Ρουμάνους survivors και όχι με τους Τούρκους. Επίσης οι δύο παίκτες που θα έφταναν  μέχρι το τέλος θα ήταν οι αρχηγοί των δύο νέων ομάδων που θα σχηματιστούν. Δεν ισχύουν δηλαδή οι τωρινές ομάδες για την Κυριακή.

Ο στίβος μάχης αυτή τη φορά ήθελε καλή ισορροπία, γιατί οι survivors έτρεχαν ισορροπώντας μια μπάλα σε ένα ραβδί, ενώ είχε και παζλ πριν τους στόχους.

Ο πρώτος που βγήκε εκτός μάχης ήταν ο Ασημακόπουλος και ακολούθησαν οι Ελένη, Ηλίας και Κόρο για να πάνε τελικό οι Σάκης και Μαριαλένα και αυτομάτως να γίνουν και οι αρχηγοί που θα επιλέξουν τις νέες ομάδες.

Τελικός νικητής ο Σάκης Κατσούλης που κατέκτησε την 3η σερί ατομική ασυλία.

Ο Σάκης ως νικητής επέλεξε στη νέα του ομάδα τον Ηλία Μπόγδανο και την Ελένη Χαμπέρη υπό την κόκκινη μπαντάνα, ενώ στην μπλε η Μαριαλένα πήρε τους «παλιούς» Κόρο και Ασημακόπουλο.

Σε ότι αφορά το έπαθλο φαγητού ο Σάκης αποφάσισε να το απολαύσει μαζί με Μαριαλένα και Κόρο.

Στο συμβούλιο ο Σάκης Κατσούλης χωρίς πολλά λόγια υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο τέθηκαν στην διάθεση του κοινού με έναν εξ αυτόν να αποχαιρετάει τον Άγιο Δομίνικο την Κυριακή.

Ο μόνος από τους Amigos που δεν βρέθηκε στον… τάκο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση