Survivor: Ο Κόρο έβγαλε στον… τάκο τον Σάκη - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 09:58 Survivor: Ο Κόρο έβγαλε στον… τάκο τον Σάκη - Δείτε βίντεο

Η μάχη με τα στοιχεία της φύσης, τα «καβουροσκουλαρίκια» του Κόρο,  οι ευχές στον Τριαντάφυλλο, τα θαλάσσια σπορ και ο αγώνας για την πρώτη ατομική ασυλία.

Με πέντε survivors να έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους παίκτες που διεκδικούν την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό του Survivor 4.

Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι βίωσαν μια από τις δυσκολότερες βραδιές τους στον Άγιο Δομίνικο λόγω του τροπικού κλίματος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χαρακτήρισε «βιβλική καταστροφή» την κακοκαιρία που… χτύπησε την παραλία τους, ενώ ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως δεν είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και σχολίασε πως θα το βίωνε η Ελένη αν είχε παραμείνει στο νησί.

Οι τρεις τελευταίες ατομικές ασυλίες του Survivor θα κρίνουν την τελική τετράδα, με τις μπαντάνες να μην παίζουν κανένα ρόλο, παρά μόνο οι φιλίες. Οι τρεις Amigos εναντίον τους ζεύγους. Οι πέντε παίκτες ξέρουν ότι όλα κρίνονται αυτή την εβδομάδα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο στίβο μάχης για να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι Survivors υποδέχθηκαν τις προμήθειες της εβδομάδας, ενώ ο Κόρο λάνσαρε νέα μόδα με… καβουροσκουλαρίκια, τα οποία άρχισε να διαφημίζει η «βασίλισσα» Μαριαλένα.

Λίγο πριν οι πέντε εναπομείναντες παίκτες ριχτούν στην μάχη για τη πρώτη ατομική ασυλία και απολαύσουν μπισκότα κάνοντας θαλάσσια σπορ o Σάκης Κατσούλης δεν ξέχασε το… παιδί του και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τριαντάφυλλο που έκλεισε τα 44 χρόνια του.

Ο στίβος μάχης αυτή τη φορά δεν χρειαζόταν τόσο ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, αλλά επιδεξιότητα, καθώς τα δυο παζλ πριν τους κρίκους ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά. Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας έδειξε να… κουμπώνει καλά στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άρχισε σιγά-σιγά να «τρώει» τις ζωές των αντιπάλων του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε πρώτος εκτός μάχης και ακολούθησαν με τη σειρά οι Ηλίας και Μαριαλένα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της.

Στον τελικό έφτασε ο Σάκης, ο οποίος με μειονέκτημα ζωών θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Κόρο.

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κόρομι διατηρώντας τις 4 από τις 5 ζωές με τις οποίες ξεκίνησε.

Τα μπισκότα και την εμπειρία με τα water sports ο Κόρο επέλεξε να τα απολαύσει με τους άλλους δυο Amigos, τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι απολάμβανε την μοναξιά της παραλίας επιλέγοντας όμως το ποτάμι αντί τη θάλασσα, ωστόσο η βουτιά τους στο νερό προκλήθηκε από το σπάσιμο ενός κλαδιού.

Στο συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ακούσει πρώτα πως πέρασαν οι Amigos στα θαλάσσια σπορ και πως το ζευγάρι στο ποτάμι, πριν ακούσει από τον Κόρο την επιλογή του.


Ο έχων την ατομική ασυλία αποφάσισε να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση