Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 10:19 Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορομι. Ποιος μένει εκτός ημιτελικού;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor 4 έχει ξεκινήσει, μιας και μόλις μία αποχώρηση απομένει μέχρι τα ημητελικά και τον μεγάλο τελικό της Αθήνας.

Μετά από μια μεγάλη ανατροπή στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να πάρει και δεύτερη ασυλία στον στίβο μάχης, γεγονός που αυτομάτως τον έβγαλε από την επισφαλή θέση του ενός εκ των υποψηφίων, όπως τον είχε υποδείξει ο Γιώργος Κορομι.

Ο τελευταίος κλήθηκε να υποδείξει νέο υποψήφιο, επιλέγοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πλευρό του Γιώργου Ασημακόπουλου, που ήταν ήδη ο δεύτερος υποψήφιος.

Όσο για τη συμπλήρωση της τριάδας; Τον τρίτο υποψήφιο έπρεπε να επιλέξει με τη σειρά του ο Σάκης, που πήρε την... εκδίκησή του, υποδεικνύοντας τον Γιώργο Κόρομι.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορομι. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor θα γίνει γνωστός την ερχόμενη Κυριακή 27/6.

Από την άλλη, οι δύο παίκτες που είναι ασφαλείς και έχουν ήδη καταφέρει να πάρουν το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά της Αθήνας είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Μία μόλις αποχώρηση έχει απομείνει μέχρι τον τελικό του Survivor, για να "κλείσει" η τελική τετράδα. Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες, μετά και την αποχώρηση της Κυριακής 27/6, θα φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Survivor: Ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή (27/6)

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα και μετρά έξι μήνες "επιβίωσης" στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πηγή: News247.gr