Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Η τελευταία αποχώρηση απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 11:37 Survivor Spoiler: Η τελευταία αποχώρηση απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Ποιος παίκτης ή παίκτρια του Survivor θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν τα live;

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Survivor έχει ξεκινήσει, καθώς την επόμενη Κυριακή (4/7) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός στην Αθήνα και μια μέρα μετά, Δευτέρα (5/7) ο μεγάλος τελικός. Απόψε, όμως, έχουμε αποχώρηση. Ένας παίκτης θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα πριν τα live.

Αυτή τη στιγμή, μέσα στο Survivor βρίσκονται πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος. Πέντε παίκτες, που σύντομα θα μείνουν τέσσερις, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον ημιτελικό της επόμενης Κυριακής.

Υπενθυμίζουμε πως οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στον ημιτελικό. Και σύμφωνα με τους περισσότερους, ένας από τους δύο αναμένεται να είναι και ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ένας από τους τρεις θα αναγκαστεί να αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος θα είναι, όμως, αυτός;

Τις τελευταίες ημέρες έγινε αρκετή συζήτηση για το live που έκανε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, ο Acun Ilicali, στο Instagram και στο οποίο δεν βρισκόταν πουθενά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αυτό προκάλεσε τη φημολογία πως η παίκτρια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Κάτι τέτοιο, όμως, μάλλον δεν ισχύει, καθώς ο ισχυρισμός του Γιώργου Λιανού, ότι η Μαριαλένα βρισκόταν για προγραμματισμένες εξετάσεις στο νοσοκομείο, φαίνεται πως ήταν αληθινός. Αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί απόψε.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε από το Survivor αναμένεται να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μένει, πλέον, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αυτό το spoiler.