Η Αγγελική Νικολούλη πήρε μεταγραφή και αλλάζει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 11:12 Η Αγγελική Νικολούλη πήρε μεταγραφή και αλλάζει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν

Η θητεία της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha δείχνει να τελειώνει και δημοσίευμα αναφέρει πως θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Mega.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη, το Mega φέρεται να έκανε μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Αυτή της Αγγελικής Νικολούλη...

Η γνωστή παρουσιάστρια με το «Φως στο Τούνελ» που κυριαρχεί στην τηλεθέαση και στα social media κάθε Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσίευμα του tvnea, αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη μετά από 8 χρόνια στον Alpha.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η κίνηση της αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς οι συνεργάτες της, το σκέφτηκαν διπλά και τριπλά για να αφήσουν το κανάλι της Κάντζας για να μετακομίσουν αλλού.

Το συμβόλαιο της Αγγελικής Νικολούλη είναι μονοετές, λήγει τον Ιούλιο και αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το «Φως στο Τούνελ» της νέας σεζόν θα ξεκινήσει μετά τον Οκτώβριο.

Η ιστορία της εκπομπής

Η συγκεκριμένη εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται το 1995 από τον ΣΚΑΙ και έκτοτε δεν έχει λείψει ποτέ. Έμεινε 4 χρόνια εκεί και συνέχισε στον Alpha για άλλα 2, πριν πάει για 10 χρόνια στο Alter. Το 2012 επέστρεψε στον Alpha στον οποίο έμεινε μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε οτι στο έκτακτο τελευταίο επεισόδιο της εφετινής σεζόν, η τηλεθέαση ξεπέρασε ακόμα και το 50%, καθώς ασχολήθηκε με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση