Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που προκρίθηκε στον ημιτελικό - Δεν "πιανόταν"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 09:49 Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που προκρίθηκε στον ημιτελικό - Δεν "πιανόταν"

Πολύ δυνατές μονομαχίες στο Survivor της Τρίτης, όχι όμως για τον παίκτη που "έκοψε" από τώρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό, παίρνοντας εύκολη πρόκριση. Ποιοι θα μονομαχήσουν την Τετάρτη.

Όλο και πιο κοντά στον ημιτελικό της Κυριακής βρίσκεται το Survivor, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ένας εκ των τεσσάρων παικτών έχοντας εξασφαλίσει μία θέση στη μεγάλη μάχη.

Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος μονομάχησαν, με τον Γιώργο Κόρομι να έχει τον ρόλο του θεατή καθώς είχε τεθεί εκτός αγώνα από τη Δευτέρα, όταν και είχε σημειώσει τη χειρότερη επίδοση.

Οι τρεις παίκτες έψαχναν τους 7 βαθμούς για το εισιτήριο που δίνει απευθείας πρόκριση. Από τη μονομαχία των τριών, προέκυψε το ζευγάρι που θα αγωνιζόταν για την πρόκριση. Αυτοί ήταν οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, με τον πρώτο ωστόσο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να παίρνει καθαρή νίκη με 7-0, όντας πραγματικά "άπιαστος".

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του στον ημιτελικό της Κυριακής, με τους υπόλοιπους παίκτες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επεισόδιο της Τετάρτης, αναζητώντας τις δύο θέσεις που απομένουν.

Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι θα αγωνιστούν, με έναν εκ των τριών να διεκδικεί επίσης το εισιτήριο της πρόκρισης.

Το ζευγάρι που θα απομείνει θα μπει στη μάχη της κάλπης, καθώς το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο θα το κρίνει η ψηφοφορία του κόσμου.

Πηγή: News247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση