Survivor: Συγκίνηση, κλάματα και αγκαλιές - Ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που πάει ημιτελικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 09:35 Survivor: Συγκίνηση, κλάματα και αγκαλιές - Ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που πάει ημιτελικό

Μέσα σε ένα έντονο κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Πολύ κοντά στον ημιτελικό της Κυριακής βρίσκεται πλέον το Survivor, εκεί όπου ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση, καθώς κέρδισε στα αγωνίσματα της Τρίτης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κορόμι μονομάχησαν αρχικά για να κερδίσουν το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ ο Σάκης Κατσούλης παρακολουθούσε τον αγώνα από τον πάγκο, εμψυχώνοντας ιδιαίτερα την Μαριαλένα.

Οι τρεις παίκτες πάλεψαν για το δεύτερο εισιτήριο που δίνει απευθείας πρόκριση. Από τη μονομαχία των τριών, προέκυψε το ζευγάρι που θα αγωνιζόταν για την πρόκριση. Αυτοί ήταν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος , με τον δεύτερο ωστόσο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να παίρνει τη νίκη με 7-1.

Η Μαριαλένα φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη από την ήττα της και ξέσπασε μάλιστα στον Σάκη, ρωτώντας τον επανειλημμένα ποιο ήταν το κόλπο που έφερε την νίκη του Ηλία.

Οι τέσσερις παίκτες αποχώρησαν μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης από το νησί, ενώ ο Σάκης και η Μαριαλένα πήγαν την τελευταία τους βόλτα στην παραλία.

Στη συνέχεια οι τέσσερις παίκτες εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στο συμβούλιο του νησιού και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, ενώ οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κορόμι, ζήτησαν από τον κόσμο να τους στηρίξει για μια τελευταία φορά.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση