Beckett: Έρχεται η πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 14:19 Beckett: Έρχεται η πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Μία ταινία με έντονη δράση, πολιτικό παρασκήνιο και σκηνές που θα κόψουν την ανάσα στους θεατές, ενώ οι Έλληνες θα αναγνωρίσουμε σε αυτή πολλά γνωστά μέρη.

Σύντομα λοιπόν στο μπουκέτο του Netflix θα είναι η ταινία BECKETT που είναι η πρώτη ταινία του δικής του παραγωγής που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Στο επίκεντρο της ιστορίας ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη χώρα μας, έχει ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες αφού γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Οι τοπικές αρχές τον καταδιώκουν και ο Beckett προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, καθώς βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία με έντονο πολιτικό παρασκήνιο.

Η σκηνοθεσία είναι του Ferdinando Cito Filomarino που έχει επιμεληθεί και το σενάριο του Kevin Rice.

Πρωταγωνιστούν: John David Washington (Beckett), Boyd Holbrook (Tynan), Vicky Krieps (Lena), Alicia Vikander (April) και ο Πάνος Κορώνης (Αξιωματικός Ξενάκης) που «κλέβει» τις εντυπώσεις, ενώ μικρότερους αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους στην ταινία «κρατούν» και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος.

Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε αρκετά μέρη της χώρας μας, όπως σε Αθήνα, Μετέωρα και Ζαχοροχώρια που αποτέλεσαν ιδανικό φυσικό σκηνικό για την εξέλιξη της ιστορίας.

Η ταινία BECKETT θα είναι διαθέσιμη στο περιβάλλον του Netflix από τις 13 Αυγούστου και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα είναι από τις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών!

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση