O Tarantino θέλει την κόρη της Uma Thurman, Maya Hawke, σε ενδεχόμενη τρίτη συνέχεια του Kill Bill

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 23:07 O Tarantino θέλει την κόρη της Uma Thurman, Maya Hawke, σε ενδεχόμενη τρίτη συνέχεια του Kill Bill

Λέτε να δούμε στο άμεσο μέλλον το «Kill Bill Vol. 3»; Από το ιδιοφυές και πάντα δραστήριο μυαλό του Quentin Tarantino, όλα να τα περιμένουμε – άλλωστε το συζητά εδώ και καιρό! Σε επεισόδιο του podcast, «The Joe Rogan Experience», ο σκηνοθέτης, δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να συμπεριλάβει την 22χρονη κόρη της Uma Thurman, Maya Hawke σε ενδεχόμενη ταινία.

Η Maya που τη βλέπουμε στη σειρά «Stranger Things» έχει πρωταγωνιστήσει με τον πατέρα της Ethan Hawke σε διάφορες ταινίες, αλλά δεν έχει επιχειρήσει την κοινή εμφάνιση με τη μητέρα της.
 
«Αν ξαναδούμε τους χαρακτήρες 20 χρόνια αργότερα, φαντάζομαι τη ζωή της Νύφης και της κόρης της, Bebe, να διαταράσσεται μετά από 20 χρόνια ηρεμίας. Θα είναι κυνηγημένες, και η ιδέα να παίξει η Uma μαζί με την κόρη της Maya μου φαίνεται εντυπωσιακή», τόνισε ο Tarantino.
 
 

Το 2019, ο 58χρονος σκηνοθέτης είπε ότι «σίγουρα» ενδιαφερόταν να κάνει την ταινία και εξήγησε ότι είχε συνομιλήσει με την Uma Thurman σχετικά με την πιθανότητα τρίτης συνέχειας. Ο ίδιος θέλει να κλείσει την ιστορία, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Vernita Green, η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/Νύφη, για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της. Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο NME η ηθοποιός Vivica A. Fox που υποδύθηκε τον χαρακτήρα, ανέφερε πως θα ήθελε να δει για κινηματογραφική της κόρη τη Zendaya.

 

Πηγή: instyle.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση