Ελευθερία Ελευθερίου - Αλέξης Παππάς μαζί στο The Bachelor; - To spoiler "βόμβα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 18:14 Ελευθερία Ελευθερίου - Αλέξης Παππάς μαζί στο The Bachelor; - To spoiler "βόμβα"

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα spoiler σχετικά με το "The Bachelor" το οποίο αν επαληθευτεί θα ενθουσιάσει πολλούς τηλεθεατές.

Σύμφωνα με ανάρτηση από γνωστό λογαριασμό που δίνει σημαντικά και επιτυχημένα spoiler, η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να μπει στο νέο κύκλο του The Bachelor, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με κεντρικό πρόσωπο τον Αλέξη Παππά.

Η παραγωγή θέλει να κάνει το απόλυτο «κόλπο γκρόσο» και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δημοσιότητα γύρω από τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, έπειτα από τις αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα μπει μόνιμα στη βίλα που γίνονται τα γυρίσματα αλλά θα κάνει μία εμφάνιση guest.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο αναφέροντας πως αυτά τα δύο πρόσωπα είχαν συνευρεθεί ερωτικά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης κάτι που η τραγουδίστρια διέψευσε στην πορεία.

 

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση