Στο Mega η Αγγελική Νικολούλη - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:09 Στο Mega η Αγγελική Νικολούλη - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Στο δυναμικό του Mega εντάσσεται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Αγγελική Νικολούλη και η επιτυχημένη εκπομπή "Φως Στο Τούνελ". Για "μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου" κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Στην οικογένεια του Mega ανήκει πλέον η Αγγελική Νικολούλη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων που την ήθελαν να παίρνει "διαζύγιο" με τον σταθμό του Alpha και να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Με επίσημη ανακοίνωση, το "Μεγάλο Κανάλι" καλωσορίζει τη διάσημη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής ερευνών "Φως Στο Τούνελ", η οποία πλέον θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega, ενώ η ανακοίνωση κάνει λόγο για μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση.

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση