Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ -«Πάμε γι' άλλα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 18:52 Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ -«Πάμε γι' άλλα»

Μετά από τριάμισι χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι του ΣΚΑΪ και της Δούκισσας Νομικού χωρίζουν, όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στα social media.

Η Δούκισσα Νομικού είχε αναλάβει την παρουσίασης της εκπομπής «Super Make Over», ωστόσο η ίδια έκανε γνωστό πως πλέον πάει για άλλα. Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδεύεται με πολλά «ευχαριστώ» τόσο στον κόσμο που τη στηρίζει όσο και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα.
Η ανάρτηση αναφέρει:

«Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω “Πάμε γι’ άλλα”. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’ αυτό είναι υπέροχη. Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν».


Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση