Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Άγριος" πόλεμος μεταξύ ΣΚΑΪ και Γιώργου Τσαλίκη - Αγωγή 1 εκατ. ευρώ από το κανάλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 15:03 "Άγριος" πόλεμος μεταξύ ΣΚΑΪ και Γιώργου Τσαλίκη - Αγωγή 1 εκατ. ευρώ από το κανάλι

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σχέση του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η κόντρα του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη φαίνεται πως καλά κρατεί και μάλιστα οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για την παρουσίαση του Big Brother, το ανακοίνωσε, πριν ακόμη το πει ο τηλεοπτικός σταθμός. Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην δώσει την παρουσίαση του ριάλιτι στον τραγουδιστή, αλλά τελικά επέλεξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

"Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση", ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η εφημερίδα "On Time” αποκάλυψε ποια ήταν αυτή η κίνηση που δεν γνωστοποίησε ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της ανάρτησης του. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η διοίκηση του ΣΚΑΙ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού τού απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η αγωγή του ΣΚΑΙ είναι στο ύψος του 1.000.000 ευρώ.